IRC-Galleria

np: Talib Kweli & Madlib - Soul MusicLauantai 28.07.2007 17:07

2nd viikonloppuvapaat intistä. Viime viikko oli rankahko.. Nyt hyvä fiilis. Jammaillaan. :)
Palkka tuli ja lähti heti palamaan harkittuihin suuntiin.. uus 30gb iPod tuli hommattua vanhan rikkinäisen tilalle, sekä kunnon hattu ja läjä plekuja.. no mut en jaksa enää jauhaa, koska tänään chillataan. Adios.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 02:18

Ekat viikonloppuvapaat.

Näitä odotellaan jatkossakin..

huh.

np: Eagle-Eye Cherry - Save TonightMaanantai 09.07.2007 14:09

Kaks tuntia, 15 minuuttia vielä, ja juna Kouvolaan lähtee. Viimeiset varustecheckupit alottelin tässä ja nyt keräillen hammasharjaa ja muuta kasaan. Omituinen olo todellakin. Ehkä en tajua vielä, minne olen menossa. Vaan piankos se luultavasti valkenee.

Intti, here I come!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2007 23:28

Huomenna se sitten alkaa.. armeija. Aika salakavalasti on tähän pisteeseen päästy, mutta jotenkin ei silti jännitä eikä hirvitä.. saman reissun Firman leipiin kokevat tuhannet muut ikäiseni jannut pitkin Suomea.

Mutta silti.. minä, sotilaana? Aika vaikea sovittaa mielessään tuota roolia itselleen. Ehkäpä huomisesta eteenpäin alkaakin sitten jonkinsortin kasvuprosessi - jollei muuta, niin ainakin raudanlujaa sängynpetaustaitoa kohden.

Olo on.. kiireetön. Hyvä niin. Aikaahan on vielä ottaa rennosti, hötkyily on tarpeetonta. Tulisikohan telkkarista joku ö-luokan komedialeffa, sellanen maistuis juuri nyt.

Taidanpa mennä katsomaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.07.2007 14:32

Nyt oon sitten virallisesti kalju ku karvaton kalkkuna. Intti huomenna! Mitähän pirua tästäkin tulee..

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 14:29

Perjantai on tosiaan viikon paras päivä.. :) Vaan eipä tällä kertaa lauantaiaamussakaan ollut parantamisen varaa.. :D

Ilosilla mielin kohti inttiä, elämä on kivaa. :)

Raksalla ollaan viikon pikavisiitillä.Tiistai 03.07.2007 19:51

Ja lämpö on tukala. Hommien puskeminen jatkuu tosiaan tämän viikon.

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2007 23:59

Dodiin, tilanteikas päivä tänään. Aamusella ajoin auton katsastukseen itäkeskuksen suuntaan, pari pikku juttua pitää fiksata niin Corolla '88 -hikipönttö on täydessä terässä. Ajelu olikin yllättävän hauskaa ja tiellä pysyttiiin..

MaaQ:n vinkin ansiosta tuli käytyä tänään myös Stockan alennusmyyntihelvetissä nappaamassa vihdoin vähän uusia kledjuja.. kauluspaitalinja jatkuu edelleen vahvana. \o/

Äsken iski vielä ajohinku, niin hyppäsin corollaan ja päräytin korttelin ympäri pari kertaa.. johan helpotti. Nyt vois kattella jonkun leffan ja antaa läskin kertyä inttii varten. :) Tj kaks viikkoa ja yks päivä.

Adios!

[Ei aihetta]Torstai 21.06.2007 02:43

Pitkäst aikaa kunnon liikuntaa! Käytiin maaQn ja qb^n kanssa vähän potkimassa palloa ja heittämässä kiekkoa.. eka yritettiin kaisiksen kentälle, joka oli käytössä jotain teinix-konserttia varten. Ei lannistuttu ja hiihdettiin maakun kanssa eltsun kentälle, jossa tavattiin kupe, ja kupen lisäks kolmimetrinen aita, joka aika tehokkaasti esti sen kentän käytön. Ystävällisenä miehenä kupe kuitenkin rupes kuskiks ja pärräytettiin perinteikkäälle Brakun kentälle pelailemaan, sinnekin siis aidan yli (turhaan) kiivettiin, ja varottiin kassittamasta piikkiaitaan.. Hauskaa oli, chill jatkunee..