IRC-Galleria

Huh, koeviikko painaa niskaan.Torstai 30.03.2006 22:25

Pitkä duuniputki takana, viime yönä unet jäivät marginaaliseen kolmeen tuntiin äikän tekstitaidon tehtävien (=tuskaa) takia.. esitelmiä on tässä ollut muutenkin viime aikoina melko lailla. No, huominen on onneksi vapaapäivä, tiedossa ihkuderivointia lauantain matikankoetta mielessäpitäen, jee! \o/ Viimeinen koerypäs vaan nyt äkkiä pois tieltä niin pääsee taas hengähtämään.. no, enää yks jakso ennen kesää, viel pitää jaksaa rehkiä. :D Sit piiitkä loma ja paljon lööbaa.

Jaa, eipä tässä kai muuta, taidan lähteä fiilistelemään jotain hyvää settiä maailmankaikkeuden ylivoimasesti parhaan musiikkimakuni kanssa. :)

Adios.

tervehdys haudan takaaMaanantai 13.03.2006 22:18

Nyt se on virallista: kevät on vihdoinkin kömpinyt varsin krapulaisena vuoteestaan ja aloittanut hitaan ja ontuvan, mutta mikä tärkeintä vääjäämättömän paluunsa keskuuteemme. Kyllä noita kinoksia onkin tullut katseltua jo ihan sopivan pitkään, jos multa kysytään. :)

Ens viikonloppuna 17.-19.3 on tulossa astetta perusteellisempi katkos harmaaseen arkeen kakkosristeilyn muodossa. Samaan hyttiin itseni kanssa ovat kapsäkkinsä kiikuttamassa näillä näkymin herrat Miikka (Schleitanic), Jetro (Hurumaniac) sekä legendaarinen Vege. Voin melko varmuudella sanoa, että tuhti annos buranaa tulee olemaan miehen paras ystävä sitten viimein sunnuntai-aamuna, kun paatti saapuu takaisin Helsingin satamaan. Mutta enpä mene liikaa asioiden edelle tässä, kaikki aikanaan.

Kesäduuniaki on tullu haettuu Postista ja hautausmaalta. :D Ois siistii päästä kalmistoon synkistelee ja ajaa ruohoo. Tjoo.

Eiköhän tämä tässä tältä kertaa.
Kurjaa prkl. :/

[Ei aihetta]Lauantai 25.02.2006 03:48

Suomi sit oikeesti meni ja voitti Venäjän. Neljä nolla, ja halliten. Ei voi uskoa. Ei. Mut pakko on.

..siis jumalaut, Venäjän!! Siinä on saavutus jota ei sitte ihan heti unohdetakaan.. ei ristus.

Kohtuuhyvä duuni, sanosin. :D Tästä on ihan mukava jatkaa.

Signing off, happy day & good night.

[Ei aihetta]Perjantai 17.02.2006 18:54

Nyt onpi wanhojentanssit tanssittu sitten. Wuu.

Hyväääääää....Tiistai 14.02.2006 20:23

..ystävänpäivää! :)

Voi helv..Lauantai 11.02.2006 19:53

Tänään hirveellä tohinalla piti mennä kattomaan kavereiden kanssa Kuningas Conania Helsinki-Vantaan Lentokentälle mut dösät oli niin täynnä kaikki että meit ei päästetty enää sisään. Vähemmästäki kilahtaa.

No, Heikki ja minä hukutettiin huolemme sit yllättäen jälleen kebabiin.. mikäs siinä.

Ei täs muuta, I'm out.

[Ei aihetta]Perjantai 03.02.2006 16:00

Tänään menin aamulla Helsingistä Korsoon asti syömään legendaariseen Pizzeria-Kebab Mardiniin kebabia ranskalaisilla. (6,00€, sis. linppari)

Hullu mikä hullu, mut oli kyl hyvää. :)

Uus kamera!Keskiviikko 01.02.2006 21:16

Vihdoinkin täällä.. kuolaan EOSini päälle. :D

HömhömSunnuntai 29.01.2006 18:22

Nyt kun tällänen omien outojen tapojensa listaaminen on niin trendikästä, ja ystäväni (E1m0 @ galsu) minut muutenkin kyseiseen toimintaan tuossa haastoi, niin mikäs siinä sitten. Tän ei pitäis olla hankalaa. Krhm..

1. Voin hakea yhteen valokuvaan perspektiiviä.. hmm.. LIIAN pitkään.

2. Tarkastan alitajuisesti kolme-neljä kertaa taskuni ulos lähtiessä, etten tule unohtaneeksi kotiavainta lukkojen taakse. Liian monta kämmiä jo rekisterissä..

3. Kävelen alituiseen ympäri kämppää etsien telkkarin kaukosäädintä kyseinen kapula kädessäni.

4. Ajattelen englanniksi..

5. ..ja viheltelen kohtuuttomasti.

Se siinä sitten. :) Ylihuomenna tulee uus kamera, Canon EOS 350D ja 18-55mm putki! Lievät odotukset päällä. :D Aijoo, ja voitettiin tossa äsken matsi ja tais tulla syöttöpisteitä tilille muutama. Ei täs muuta, lopetanpa tähän.

Adios.