IRC-Galleria

Lauantai - maanantaiTiistai 23.05.2006 11:02

Joo no lauantaina oli hullu päivä. Oltiin johannan kanssa valvottu edellinen yö ku oltiin piihovilla med jenna ja lauri, joten tuli nukuttua vähän pitkään. Päivällä tuli touhuttua kaikenlaista. Illemmalla tuli jo juotua pari olutta siinä MM-Lätkää katsellessa ja sepikin ilmestyi siihen vielä jengiin mun kanssa. Illalla sitten koitti odotettu laivamatka. Riehakkaan, mutta sitäkin ihanamman porukan seura junamatkalla turkuun tihkui odotusta. Kun vihdoin laivalle asti päästiin, niin tuli aikamoiset hiprakat vedettyä ja huudettua lordikin voittoon.

Sunnuntai oli vähän rauhallisempi päivä. Tuli muutamat tasoittavat otettua heti aamusta, koska eihän laivalla krapulassa voi olla. Tuli se päivä sitten suurimmalta osin vietetty vähän eri porukassa kuin edellinen päivä muiden väsähtäessä. Mutta hauskaa silti oli.

ISO KIITOS KAIKILLE IKIMUISTOISESTA LAIVAMATKASTA! <3

Vihdoin kotiinpäästyä kello läheni jo puoltayötä ja oma sänky jo kutsui. Suihkun kautta peiton alle .

Maanantaina Johanna tuli sopimaan känät heti koulun jälkeen ja ne niistä. Vietettiin aika rauhallinen tavanomainen maanantai. Ei oikeastaan tehty oikeastaan mitään. Lettuja ja jäätelöä tuli kuitenkin syötyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.