IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.06.2008 05:28


LUE ENSIN OHJE:

Eli täytä ensin jokaisen kohdan (21kpl) perään jokin mitä pyydetään. Älä lue alla olevaa kertomusta vielä. Kun olet laittanut jokaisen peräänn jonkin sanan, siirry vasta sitten täyttämään alla olevaa "tarinaa". Siirrä sitten numeroituihin kohtiin alussa laittamasi sanat. (voit taivuttaa niitä)

1. jokin numero yli sadan - 1000 väliltä - 313
2. jokin paikka - jns
3. verbi - syödä
4. asia/esine - pinsetti
5. numero 20 > - 180021
6. verbi - nyppiä
7. adjektiivi - gaylord
8. miesjulkkis - Bruce Dickingson
9. adjektiivi - suuri tissinen
10. ruumiinosa - siitin
11. ruumiinosa - vagina
12. esine/asia monikossa - silikoonit
13. adjektiivi - hassu
14. adjektiivi - ruma
15. adjektiivi - lihava
16. adjektiivi -kiva
17. adjektiivi - sokea
18. adjektiivi - ysiseiska
19. adjektiivi - lessu
20. jokin juhla - joulu
21. nimi/asia/esine -Mikko

TARINA (lue vasta kun olet täyttänyt yllä olevan kohdan)

Olen 313 cm pitkä tyttö jnstä. Pidän syömisestä, mutta tällähetkellä en voi harrastaa sitä, sillä minulla on ylipainoa. Painan PINSETTI päässä 180021 kiloa, mutta se ei minua haittaa. Toisaalta olisi kuitenkin kivaa päästä hieman NYPPIMÄÄN, mutta minkäs painolleen mahtaa.

Tykkään GAYLORD miehistä ja olen ihastunut Bruce Dickingsoniin. Hän on vain niin karismaattinen ja suuritissinen, että en voi pitää SIITINTÄ irti hänestä. AH, kun pääsisin edes koskemaan hänen VAGINAA.

Kolmas suuri intohimoni harrastukseni ja miesten lisäksi ovat SILIKOONITISSIT. Tästä intohimosta en tule koskaan luopumaan, vaikka hassu, ruma ja lihava puolisoni niin määräisi.

Haluan vielä lähettää kivoja terveisiä teille sokeille galleria riippuvaisille ja toivotan samalla teille ysiseiskaa ja lessua joulua.

<3Mikko



________

TARINA (lue vasta kun olet täyttänyt yllä olevan kohdan)

Olen 1. cm pitkä tyttö 2. . Pidän 3 , mutta tällähetkellä en voi harrastaa sitä, sillä minulla on ylipainoa. Painan 4. päässä 5. kiloa, mutta se ei minua haittaa. Toisaalta olisi kuitenkin kivaa päästä hieman 6. , mutta minkäs painolleen mahtaa.

Tykkään 7. miehistä ja olen ihastunut 8. . Hän on vain niin karismaattinen ja 9. , että en voi pitää 10. irti hänestä. AH, kun pääsisin edes koskemaan hänen 11.

Kolmas suuri intohimoni harrastukseni ja miesten lisäksi ovat 12.. Tästä intohimosta en tule koskaan luopumaan, vaikka 13. , 14. ja 15. suloinen puolisoni niin määräisi.

Haluan vielä lähettää 16. terveisiä teille 17. galleria riippuvaisille ja toivotan samalla teille 18. ja 19. 20. .

<3 21.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.