IRC-Galleria

simpukkasielu

simpukkasielu

- rakkautta ilmassa!

sitä oltais niinku kotonaLauantai 27.05.2006 14:29

huh.
sweet home ala-seppä!
mepä käytiin tonin kans eurooppatourneella! heti kierrettiin italia, ranska ja espanja.
kolme viikkoo on pitkä aika maailmalla, sitä löytää toisesta yllättäviä piirteitä.. toniki osoittautui matkan aikana AINAKIN hevosmieheksi, narsistiksi ja naisten esineellistäjäksi ;)
mun lisänimiä lienee turha mainita. painokelvotonta suorastaan :)

meidän ensimmäinen kohde oli rooma, joka oli aika älyttömän sekava paikka. ja iha kaameen sotkunen. asuttiin prima porta -nimisen kylän leirintäaluella ja siitä sit junalla käytiin rooman keskustassa sun muualla, eikä kyllä tajuttu rooman elämän menosta oikeastaan mitään. siellä oli iha homona kaikkia graffitteja ja joka paikas kaikkee krääsää ja sotkua ja paskaa. (siellähän olis sit pitäny tuntua suht kotoiselta..)

roomasta mentiin (lue: yritettiin mennä) junalla pummilla pisaan. neljästä junatunnista kaks selvittiin ilman konnarin iskua, mut sit se iski ja löi sakkolappuset kouraan! vähän oli hauskaa. ja pisassa oli ihan sikakaunista. ehkä muutan sinne ja rupeen myymään pirattikelloja pisan tornin juurella niinku ne kaikki tuhannet neekerimiehet. hello my friend, rolex? special price for you!
siel meillä oli kans sellane kämppä. ja sit me opeteltiin siellä syömään patonkia sulatejuustolla mikä oli meidän pääravinto kokonaiset kolme viikkoo :) ei enää ikinä!

sittenhä me mentiin genovaan, eikö? siel oltiin vaan yks yö, asuttiin jossai yhen tähen hotellissa ja kiivettiin jumalattomasti portaita ku ei ikinä menty hissillä sinne sadanteen kerrokseen. sit lähettiin nizzaan! italia nähtiin ja lähettiin ranskaan..

nizzazza oli kaikkee kivaa. miljoonia paljaita tissejä rannalla ja kaikkee tällasta. ja kenkäkauppoja! ostin kolmet kengät ja kaikkee muutaki jännää. nizzasta tuli kyl ostettua eniten, rinkka paino avignoniin lähtiessä varmaan tuhat kiloa.. nizzazza me oltiin neljä yötä, otettiin aurinkoa ja shoppailtiin ja vaikka nahka sai vähitellen väriä niin ihan kalkkunoitahan me oltiin.. iha ihme friikkejä siellä rannalla, sellasia mustia ihmisiä joiden alkuperäisväri oli todennäkoisesti sama ku meillä. ne oli vähän grillannu. ja niiden keski-ikä oli varmasti lähempänä kaheksaakymppiä! sellasia ruttusia ruskeita mummoja siellä makoili.

avignonissa oli reteetä. siellä alko mun naurukausi. (tonin mukaan se oli aina auringonpistoksen syytä, mut se ite aina nauratti mua kaikilla tyhymillä jutuilla!)
istuttiinpa jossain palatsisydeemin portailla ja se nauratti mua just sillo ku mulla oli kolme desiä vettä suussa. tais mennä keuhkoihin tai mihkä lie ku ääntelin ku astmanen norsu että sain henkee. niistä äänistä sit revittiinki iloa koko loppumatkan :) haha.
ainiin, avingnonin rhone-joelta löysin keltaisia iiriksiä! oliko vähän onnellista, meinasin itkeä.

miks mä en muista perpignanista mitään? voi paska. en ees muistanu koko paikkaa, piti käyä netistä lunttaamassa kuvia keskustasta että tuli mieleen! :) voi jesus.

ja sit me päästiin espanjaan, barceloonaan. siellä oltiin kuus yötä ja grillailtiin iha sikana vaan rannalla kokoajan ja shoppailtiin aivan järjettömästi! toni sai sanoo "ei" ainaki kymmenelle hasiksen kauppaajalle. ja siel kyl nuoret veti kaikkia aineita iha avoimesti. enemmä sielä pilveä poltettiin ku mitään normitupakkaa..

ja hauskaa oli. vaikee kirjottaa reissusta ku vielä elää sitä, vielä parikyt tuntia sit istu lentokoneessa kotiinpäin.

isot kiitokset matkanjohtaja pulkkiselle, meidän duo toimi hyvin! vaikka rankkaahan se molemmille oli, ainaki ku mä vaan vittuilin ja ärsytin ja nauroin koko ajan. hih.
nähdään vuoden päästä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.