IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Tästä se lähtee..Perjantai 28.04.2006 00:30

Ei vissiin huippua.. :P Huomenna se sit alkaa..biletysputki nimittäin. :) Töiden jälkeen kunhan on käyny semmonen pariskunta tuota kämppää katsomassa aukeaa 1.pullo ja sit ei oo riemulla rajaa.. :D Kaupassa tuossa aamupäivällä käytiin ja mukaanhan tarttui 2 koppaa ölppää ja jokunen pullo alkonkin puolelta.. x) Jos sitä pysyis kuitenski ihan hengissä..Tiistaina vaan voi kuolema kuitata ku on niin kaamee darra ja öklötys..

On taasen yliväsynyt olotila ja selkä vihoittelee ihan urakalla.. :/ Tarvis mennä taas hierojalle ja lekurille..niin ja edelleen sinne simmulekurille..:/ Minen vaan halua..ajatuskin siitä,että lasit puistattaa..Mut onneksi ei tarvis jatkuvasti niitä pitää.. :)

Nyt olis takuut maksettu ja enää tarvis hakea avaimet ja sit pääsiski muutteleen..Onneksi ei oo ollenkaan minkään asteen rempan tarvetta eikä muutakaan..Suoraan saa kantaa kamat sisään..Nykyinenkin asunto on paremmassa kunnossa ku mitä se oli marraskuussa ku siihen muutin. :) tuossa ens kuun alussa kylläkin vasta osoite muuttuu ja silleesti..katsella nyt sit millon sitä joutaa alkaa muuttamaan..

Hmm..saapa nähdä miten sitä selviää katseleen moottoripyöräparaatia sit olikohan se sunnuntaina ku on kuitenki edelleen pönttö sekaisin ja silleen..Pakko mennä kuitenki kawaa katsomaan ku ylpeä omistaja kehuskeli kovasti..^^ Jospa sitä kävis ne vanhat autotki kurkkiin ku tuttuja on niin eihän sitä tiedä,vaikka pääsis takapenkkeileen.. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.