IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 13:25

Olipa tuossa 1 ilta Hannan kans pienet "jatkot" ja voi niitä punaisia autoja ja kaikkea muuta yhtä mielenkiintoista.. :D Oli kyllä aika jännät jatkot ku oli ite selvinpäin ihan järjettömän yliväsyny ja töihinki oli seuraavana päivänä.Ei sitä vaan mahda kehdata kaikkia keskusteluja kertoilla yleisesti kuitenkaan! :D


Tullu tuossa vähän ylitöitäki paiskittua,mut ei se mitään.. :) Tuleepa sit keväällä lomaa jos näyttääpi siltä,että samaa rataa jatketaan. :) Ihan huippua on ollu tuolla paikassa ja viihdyn hyvin.Loistavat työkaveritkin on niin mikäs siinä ollessa sit.Tänäänki pitäis iltaan lähteä. :)


Tuli tulokset selkäkuvista ja kaikki on selän kohdalta ok,mut tuli kyllä sit muuta.. :/ Mut kyllä sitä taas selvitään,ku on ihana tuki ympärillä.Kiitos perheelle ja uskollisille ystäville.Joulun jälkeen sitten selviää kui jatkossa edetään..Viikon päästä onpi jo joulu,vaikka ei oo luntakaan.Nopeasti se aika vierii ja pian päästään jo maaliskuulle ja reissuun olis lähtö.Harmi ku ei vaan pääse enää Oulusta lentäen vaan pitää mennä joko junalla tahi bussilla.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys