IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

hassua..Keskiviikko 26.04.2006 13:44

Eilen se sitten tapahtui..nyt on paperit allekirjoitettu ja kaikki muukin kunnossa.. :) Ihanaa päästä muuttamaan.Ihme kyllä tuntuu välillä ihan hassulta ku tietää ettei se asunto ole kohta enää minun ja siellä on paljon muistoja.No jospa se sitten alkais helpottaan tämä eläminenkin kun uuteen kotiin pääsee..Ei jaksa vain enää miettiä ja jossitella..Ja muutenki näyttäis taas asiat selkiävän ihan omalla painollaan.. :)

Niin ja viime v-lopusta taasen kommenttia saanu.. :D En mie nyt NIIN humalassa ollu vaikka välillä pitikin roikkua kaksin käsin penkissä ku kuski kaahaili ja mie vaan koitin olutta saada lisää takaa.. :D No lopputulos arvattavissa äkkikaasun tai - jarrun toimesta..persus edellä tuulilasiin..xD Mut elämä on..ja olen mie oikeesti ihan kiltti tyttö..

Kohta olis vappukin..^^ Ajateltiin Jennin kanssa pistää kunnolla tuulemaan ja siitähän tunnetusti ei tule ku sanomista.. :D Pe-ti aikaa bilestää ja niinhän me ilmanmuuta teemmekin..Kuitenki käy sit taas silleen,et pari pv jaksaa sit kuitenki rapuloissaan vaan makaa sohvalla ja jaksa tehdä muuta ku nauraa ylityhmille jutuille..saapa nähdä tuleeko sitä lähdettyä american car show:hun.. :P No hauskaa kuitenki tiedossa ja varmaan viisain pitää valkolakkia päässä vaan ku on selvänä..käy muuten niin ettei se enää kauaa ole valkoinen.Ja hapsuvyö on viisainta piilottaa ihan kokonaan.. :D Tulee muuten ihan varmasti piiskaa..ja lujaa..Kohta sitä ollaan taas vipeltämässaä ja toilailemassa tuolla Oulun yössä..Kandee varoa.. ;)

Pitäis jaksaa pyykkiä pestä ja varmaan vähän siivoillakkin kun tulossa nuita katselijoita tuonne asuntoon..Mie en vaan jaksa..Onneksi pääsen töihjin karkuun..Huomenna onki sit rankka päivä ku aamupäivällä tarvii lähteä jo hakemaan viinakset yms tykötarpeet odottamaan syödyksi&juoduksi tulemista..Hyvä vappu tästä vielä tulee...^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.