IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 23:01

tui tui saatana! :D Kai se pittää ottaa ja käydä vähän humpalla,mut silleen hillitysti

[Ei aihetta]Torstai 31.01.2008 01:50

Oon niin iloinen ja onnellinen ku sain asiat järkeiltyä taas raiteilleen. Oli jo tuossa lievä huoli ja hätä, mutta onneksi se selvis. :)

Tuli hyvä arvosana harjoittelustaki ja silleen. Olin vähän yllättynytkin jopa,ku hiukka heikompaa odottelin. Kaiho vaan, ku kohta seki loppuu..Harjoittelu siis. Sain tuossa uuden lukkarin ja kas perkele!Meille annettu taas ryhmäytymispäiviä rutosti! :D Eurot,eurot!! \o/

Niin joo ja sain pinkin sykemittarin! x)

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 07:01

Hähää..ei oo häpee olla nopee..tyyppi torkutteli sen verta pitkään,et tää ehti käydä pariinki kertaan kylppärissä..Nyt muka pirteänä&virkeänä duuniin menollaan ja voe äiti ku letasee ihan urakalla! Olispa sit työpäivän päätteeksi sellainen juttunen tuolla ja sit ihanainen tish ystäväin piipahtaa mutkan ja sen jälkeen pääsee KOTIIN! \o/


Mut ei kai se auta ku lähtee vaihteleen valkotakkia päälle,kiskomaan vitamiinit filtteristä ja katsastamaan aamiaista.

Painajaista kerrakseen..Tiistai 29.01.2008 21:11

Hyi hemmetti ku ahdistava tunne! Otin tuossa aikaisemmin pienet tirsat työpäivän jälkeen ja näin ihan kamalia painajaisia kaikesta entisestä. Ihan ku olis katsonu filmiä omasta elämästään..Oli kaikki suhdesotkut (mm. fyysistä ja henkistä väkivaltaa,pettämistä ym ym), kaikki riidat ja läheisten onnettomuudet ja kuolemat. Tulipas käytyä melko pitkillä hermosavuilla,että sai ajatuksen kulkemaan taas normaalisti.

Kuuntelen Deathstarsia ja mietin kaikkea hassua.Tungin tikulle molemmat levyt ja paljon kaikkea muutakin. Huomenna olis taas hirmuisen aikaisin töihin meno ja iltapäivällä sit kotia joksikin aikaa välillä. Kyllästyttää tämä muualla asustaminen jo hiljakseen. Kyllä kotona on aina kaikista paras olla. Ajattelin käpertyä mukavasti viltin alle tuijottelemaan leffoja illaksi, ku kertyny hiljalleen melko suureksi se katsomattomien pino. Olohuoneessa vaan kasa dvd-leffoja jotka pitäis läpi kahlata ja niistäki suurin osa mahto olla kauhua.Onneksi voi katsella makkarissaki jos,vaikka sattuis vahingossa kesken leffaa nukahtaan.Jospa sitä taas hyppelis alas kessuttelemaan ja ehkä jaksais vaivautua kauppaanki asti.

voi loiri!Tiistai 29.01.2008 06:52

Ei kyllä yhtään nappase töihin lähtee..olis nakki&piirakka vuoro kuten pojat eilen asian ilmaisi töissä niin hitsin sievästi,ku kävin rillini hakemassa,et näkee leffan tekstejä tihrustaa..Onneksi pääsee jo aikasessa tänään kotio sit.. 5.30-13 vuoro napsahti tälle päivää ja huomiselle kans.


Pittäis kai tuo mennä hiljakseen naama maalaamaan ja haukata jottain pientä,vaikka mulle kuulemma tehdään ihan oma private aamiainen ku oon ollu niin ihuna kuten aina..se vaan,et varakämppis ehti just ekana vallata kylppärin ja täällä tuskin muualla on peilejä.. :/ ei kiva ollenkaan.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 19:53

Ääh!Haluan vastauksia ja sen helvetin totuuden! Ihan arsenaalista tämä ihmeellinen tunne. Tik tak,tik tak..kello käy ja perjantaihin asti aikaa.

Miehen hankinta:Sunnuntai 27.01.2008 02:05

1. Ennen kun hankit miehen on sinun pohdittava tarkoin, jaksatko pitää siitä huolta monta vuotta eteenpäin, sillä miehet eivät selviä ilman omistajansa jatkuvaa huolenpitoa.

2. Keskustele myös perheesi kanssa. Vaikka miehet ovat suloisia, kaikki eivät kuirtenkaan pidä niistä. Jotkut voivat olla jopa allergisia niille.

3. Ennen miehen hankkimista kannattaa miettiä, minkä rotuisen haluat. Miehen luonteessa, karvan pituudessa ja värissä on huomattavia eroja rodusta riippuen. Yleisesti ottaen erilaiset suomenhörökorvat ja lapinseisojat ovat helpompia hankkia, mutta niiden kouluttaminen on hieman vaikeampaa kuin eurooppalaiseten rotujen.

4. Mieti myös, mihin käyttötarkoitukseen miehesi haluat. Jos haluat vain tavallisen kotimiehen makaamaan sohvallesi, kerjäämään ruokaa ja haukkumaan vieraita, tavallinen suomalainen perusmies kelpaa siihen parhaiten. Jos taas tarvitset näyttelymiehen, on myös ulkonäölle asetettava vaatimuksia. Miesnäyttelyissä menestyvät parhaiten jäntevät, ruskeat, ja suhteellisen lyhytkarvaiset miehet. Näyttelymiehen pitoon liittyy kuitenkin ongelmia, niillä on taipumusta muun muassa karkailla. Metsästykseen tarkoitetut miehet vaativat yleensä paljon liikuntaa ja ulkoilutusta. Jos kuitenkin haluaa metsästykseen soveltuvan miehen, niin suositeltavia ovat niin kutsutut seisojat, jotka eivät vaadi yleettömästi liikuntaa ja niitä voi harjoittaa myös sisätiloissa.

5. Kun olet tehnyt päätöksen miehen hankkimisesta, sinun on otettava selvää, mistä saat haluamasi miehen. Ota yhteyttä perheisiin, joissa tiedät olevan vapaita miehiä, ja tee varaus. Käy tapaamassa miestä ja hänen perhettään ennen lopullista päätöstä, sillä perheolosuhteet vaikuttavat myöhempään koulutukseen.

6. Varmista, että mies on vieroitettu emostaan.

7. Kysy miehen kasvattajalta miehen ruokintaohjeita ja muita tärkeitä sinua kiinnostavia seikkoja.

8. Voit hankkia myös hylätyn miehen, mutta sillä voi olla edellisten omistajien jäljiltä pahoja tapoja.

9. Kun olet löytänyt sopivan miehen, vie se lääkärille tarkastukseen ja rokotettavaksi.

10. Vie mies kotiisi. Varmista, että sillä on tarpeeksi juomaa ja ruokaa, jotta se pysyy tyytyväisenä.

11. Useimmat antavat miehen nukkua sängyssään, ja se onkin usein mukavaa. Varmista kuitenkin, ettei miehellä ole syöpäläisiä, jotka voivat tarttua sinuun.

12. Koulutus on parasta aloittaa yksinkertaisista asioista, kuten sisäsiisteydestä. Ankarastakaan koulutuksesta huolimatta kaikki miehet eivät opi koskaan sisäsiisteiksi. Oven avaaminen ja kukkien tuominen ovat temppuja, jotka onnistuvat vain valioyksilöiltä.

13. Vaikka mies näyttäisikin kuuntelevan sinua, se ei välttämättä ymmärrä puhettasi.

14. Jos mies karkailee, aitaa piha tai käytä talutushihnaa. Useimmat eivät hevin suostu jälkimmäiseen. Jos karkailu jatkuu, hanki uusi mies.

15. Huomaa, ettei kaikkia miehiä kannata käyttää siitokseen. Siihen kelpaavat vain rekisteröidyt miehet. Jos kuitenkinhaluat jälkeläisiä eikä miehesi ole rekisterissä, varaudu ongelmiin.

Taistelutanner on hiljentynyt ja...Perjantai 25.01.2008 16:04

jösses..just heränny silleen..ei rapulainen olo ole, mutta väsyttäähän tuo ja tietää eilen olleensa ulkona (niska jumissa). Nukkuminen on kyllä mukavaa puuhaa (varsinki ku saa vallata koko sängyn yssin). Ja eilinen oli aikas mahtava. Se vaan,et muut oli hulluna humalassa ja mää vaan näytin siltä,ku koko illan ihan punainen taas oon ollu (ei vaan mikään oikein tahtonu mennä päähän silleen kunnolla). Kuvamateriaalia saapunee jos on julkaisukelpoista.. :D Niin ja Nipa-setä tuumas,et eiköhän me mennä musavideoonki,ku kerta levynkannessa komeillaan.. x) ja niiden laulaja setä laittaa mulle ne tatskat jos uskallan ne nyt sit ottaa! :D Me ollaan kohta kunnon julkimoita! \o/ hähä.. niin ku kaveriki laitto mulle: "Ootte te ihan ihme naisia ku joka paikkaan tuolleen vaan menette!"


Se olis vimppa vko harjoitteluaki ja meinaa alkaa olla melkoisen haikeat fiilikset,ku tietää,et ei oo enää montaa päivää jäljellä. Kamalasti on tuolla kaikkea oppinu ja vanha osaaminenkin varmistunu. Eniten mua vaan häiritsee harjottelussa se läppä liittyen minuun ja yhteen toiseen.


Kohta olis keittiömestareiden liittopäivät ja sinne kai tuo vissiin pitäis keittiönn puolelle olla menollaan laittelemaan kaverina annoksia. No siellä sit näkee rakkaan kummisedän ja voipi käydä seuraavan esimiehen kättä puristamassa. Eikä sinne ihan joka opiskelija pääsekkään edes niin olishan tuo suuri kunnia. Ja pianhan ne olis sit synttäri partytki..pittää vissiin 2 bileet pitää ku 1 kavereille ja 1 sit kokkiporukalle.Ellei sit pidetä kokkiporukalla tipattoman loppumisia ja samalla juhlita mua vähän etukäteen..:) Kauhulla odottelen Hannan ja Josun ideointia mun synttäreille ku niillä kuulostaa olevan kosolti hyviä ideoita mun pään menoksi taasen. :D Viime vuoden teemabileet oli kyllä melko rock!

Ei ei ei..ei näin..Torstai 24.01.2008 18:13

Alkaa olla jo aikas huolestuttavaa toimintaa tämä tämmöinen. Tule pois sieltä mun ajatuksista ku en enää tiedä mitä haluan!


Oli sellainen arviokeskustelu tuossa pari päivää sitten ja esimies tuumas: "Kyllä tuo meidän neiti on ollu niin positiivinen yllätys,et ihan ihmettää.Mistä se onkaan kaiken tuon nippelitiedon imeny itseensä?" Eli tiivistettynä hyvin on menny. :) Niin,että kannattaa alkaa känkkäämään souffleen reseptistä jos siitä uhkaa tulla muffini! :P


Tänään olis tarkoitus sissisotimaan..keli vaan on vähän ongelmallinen,mut ryömitään sit jos ei muuten..tulee ainaki maastoutuminen treenattua jos ei muuta.

Rai RaiMaanantai 21.01.2008 00:31

Meike lähtee maaliskuussa reissuun! Voi äitienpäivä ku ootan sitä jo innolla. Tuossa just kattelin,et millon olis lähtö ja mitä matka maksaa. Toki tienny tuosta reissusta jo suunnilleen siitä päivästä ku koulu alko,mut silti se jaksaa vaan innostaa. Mut mistähän löydän tarpeeksi ison kassin?!


Ja voi kippurankäppyrän tontut tän hemmetin räkätaudin kans! Ulos minusta! Keuhkot pyrkii pakenemaan yskän mukana ja kylkiin sattuu. Löivät mulle jotain tosi tehokasta ja ihme kyllä ihan juotavaa yskänlääkettä. On kai se vähän auttanu,mut kaiketi eniten autto pikkuset desinfiointisessiot med Hanna&lapset. :) Jos sitä olis pelikunnossa jo ens viikolla. Niin joo ja Nippeliä on diileistä muistutettu ja se aiko tehdä parhaansa lentolippujen kans ja se toinen diili on lyöty lukkoon. :P

Keskiviikkona on iso iso päivä ja se hirvittää jo. Onneksi kaverit tulee tueksi ja turvaksi. Ja kohtahan tuo olis jo harjoittelun arviointikin edessä. Saas nähdä kui mimmin käypi. Jaiks!