IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

tj23Tiistai 07.04.2009 18:42

Kovasti lähenee jo..tänään vp niin vois jo alkaa pakkaileen ja siivoileen täällä hissukseen ajan kuluksi.Ei millään jaksais,malttais tai tahtois odotella..mut ei se auta.Nyt ollu taas pikkasen rennompaa työmaalla ja muutenki ihmissuhteet luistaa.:) Kaikkea mahd. on kyllä ehtiny taas tapahtua ja kaikkea ei jaksa alkaa selittään tai edes muistamaan.

Sangen mukavaa ku niin moni ihana kaveri ja ystävä täällä on sanonu tulevansa moikkaileen mua sit Ouluun kunhan oon saanu asetuttua aloilleen.Auton laittoaki tuossa pohdiskellu ja sit semmosta hauvavauvaa kans.<3

[Ei aihetta]Torstai 26.03.2009 17:16

Ei jeesuksen vittu!Kuinka joku voi saada sekoittavaan kippikattilaan palamaan puuron pohjaan?Melkosta suoritusta vaatii,mut mie näin tänään moisen..ja kyllä meinas pikkasen syletyttää ku miehän sen jouduin sit peseen..ja muutenki nyt ollu pinna kireällä aamuvuoroissa.Eilen oli kylläki poikkeus ku sain itekseen huusata tuolla "eliittikeittiössä"..:) Tuli vähän lisätuntejaki niin ei pääse totuus unohtuun.Tiistaina olin liekittämässä salilla ja oli sangen mukavaa..^^ ens viikolla pääsen uudelleen ja samalle vko:lle olis sit lihan leikkuukin salissa.Kunhan vaan tuo kyynärpää ei nyt pettäis..:/ en nimittäin halua saikulle!

Niin ja olinhan mie sangen vikkelä ja noheva neiti..vaihdoin jo sen asunnon isompaan mitä aluksi kaavailin.Laskeskelin,et toki mulla varaa on muuttaa vähän leveämmin ja sain sit jopa oman saunan! <33 ja itseasiassa asuntojen koko ero on 13m2 ja ero hinnassa ~20e/kk eli ei ollenkaan paha vaihtoehto. Vapuksi sit tosiaan muuttotalkoot!Hommaan sinne sit vähän jotain juotavaa ja syötävää ja mahdollisesti sen saunanki vois koeajaa..^^

[Ei aihetta]Lauantai 21.03.2009 18:26

wehee! Nyt on asunto varattuna ja kattomaan pääsee heti ku Ouluun rantautuu..työpaikkakin olis aikas lähellä jos saapi sen pestin minkä toivoo..^^ Tähän alkaa siis näyttää sangen lupaavalta jo..Malttas vaan vielä kuukauden+vko päälle.Tuossa jo suunnittelin,et kunhan saanu muutettua ja asetuttua pikkasen niin testailis uudet reseptit ja pitäis tuparit..^^ Pienehkö kämppä on,mut eiköhän sinne sovi kuiten jokunen kylään.Katsella sit isompaa ja parempaa kämppää ajan kans..ellei jopa lähde ihan ostopuuhiin sit..:)

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 19:26

Nyt on niin asuntoja ku töitä haeskeltu ja ihan lupaavalta näyttää.Alkaa olla fiilikset jo aika katossa,ku enää olis ~kk tätä systeemiä jäljellä.Ihana päästä taas muuttaan itekseen niin saa laittaa kodin itsensä näköiseksi ja vihdoin se OMA rauha!Ja sit vielä ku uus työkin niin nostaamotivaatiota kummasti.Tarkoituksena olis laittaa hauvavauvakin jossain välissä.^^

Alkaa vissiin muutenki olla vähän kevättä rinnoissa ja mieli jossain muualla tai sit mulle on vaan tapahtunu jotain..;)

[Ei aihetta]Maanantai 16.03.2009 16:52

Ei helvetinperse!Kaikki menee päin vittua saatana!Mie en jaksa enää yhtään tuota hemmetin vinkuiitaa..:/ huomenna olis sen kans brekukin..No onneksi en oo ainut kenellä menee hermot siihen.Toiv se katoaa 2 vko:n päästä ku ei enää tarvita niin montaa keittäjää..

Pitäis kai tuo kysellä vähän kuis on suunnitelmat,et tietää miltä suunnalta kämppää katselee ja josko tarvii kesätöitä katella ym ym..

eipä oo tullu edes bilestettyäpahemmin..käytiinkatsoon PMMP,Maija Villkumaa ja olikohan muita..hmm..öö..no keskiviikkona ollaan menossa katsoon Happoradio..

Jahas,mut kello on jo niin paljon,et ei kai se auta ku alkaa kasaileen itseä ja paklaan ihmisen näköiseksi niin joutaa tyvärten kans panimolle ajoissa..

Teinpä luonnetestinMaanantai 23.02.2009 17:11

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttäJoo ja tunnistan itseni liianki hyvin tuosta..:D

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 07:29

Joskus musta todellaki tuntuu,et tällä vauhdilla tapan itseni työllä..Vaikkakaan ei noita tunteja viikossa ehdi olemaan ku esim 60 niin silti fyysisyyden takia toisinaan tuntuu,et ei vaan enää kykene suorittamaan.No onneksi ole enää,ku tämä ja huominen breku+pirtti (molemmissa vuoroissa) ja sit olis vp välissä.Ei tuossa pirtti-vuorossa oikeastaan muu silleen ole,mut mie en vaan tajua kui en onnistu nostamaan pizzaa siitä pöydältä..muuten kyllä kaikki meni eilenki iltavuorossa nappiin.


Tää brekukin olis tuolla "hienommalla puolen"..toivottavasti muistan vielä mitä kaikkea ja miten siellä piti olla ja kaikista tärkein,et kuhan muistan käydä avaamassa ovet..xD Vaan ei se taas auta ku lähteä suorittamaan..tänään vois töiden jälkeen pyykätä ja siivota..huomenna jos vetäis sit perseet ihan vaan rentoutukseen jos ei muuta syytä ilmene..^^

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 15:58

maanantai meni aikaslailla vaan ollessa..ei vaan jaksanu mitään.Saunan jälkeen olinki jo nukahtanu..tiistai meni sit perheen parissa.Äippä käytti shoppaan ja silleen..illasta pyörähdin sen verta ulkona kaverin kans,et joululahjat vaihdettiin.Tänään pitäis jaksaa laitella evästä 4:ksi koko porukalle ja sit vois koittaa saada raahattua persuksensa tuonne zeppeen ku pitäis vähän asioita sielläki hoitaa.Tämä kämpillä jumitus ei oo mitenkään luksusta..jos olis edes äipällä niin pääsis helpommin kulkemaan ku bussitki paremmin liikkuu siitä päästä..vähän masentaa ja muutenki nyt ei oo kaamean hyvä olla..asianosaiset kyllä tietää mistä moinen..ei vaan nyt ole mitään hinkua baariin tms..

loma,loma,loma,loma,LOMA!!Sunnuntai 11.01.2009 14:07

Ah ihanaa..tänään on niin helppo heittopäivä vaan töissä ja sit ainaki vko lomaa!Huomenna aamusti lähtis Ouluun ja sunnuntaina takas kankaalle ku olis bilheet ja kaikkea..kiva kiva..

Oltiin tuossa vähän Laskutelineen keikalla..just ennen keikkaa törmättiin yhden tyypin kans palo-oven luona ja meikellä väänty peukalo..:/ Ihme ku ei sen pahemmin sattunu ku aika voimalla kopsahti se ovi tuohon käteen.No ei muuta ku keikalla jäätä räpylään ja menoksi.Aamulla oli ihme kyllä jotenki vähän nihkeä olotila päällänsä..nyt vois alkaa siivoileen ja pakkaileen niin pääsee huomenna liikkumaan..

Niin vaikeita valintoja..Torstai 08.01.2009 17:33

Koitappa siinä sit olla muka normaalisti,ku leuka on lattiassa hämmästyksestä..ja sit tulee vielä tollo tiellä vastaan ja sanoo just jotain sellaista mitä et halunnut kuulla..summattuna koko systeemi = ei saatana mitä mie teen?!