IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

Suureleinen elämä.Sunnuntai 11.08.2013 19:10

Mitä mieltä olet siitä, pitäisikö ihmisen olla vain harmaa hiiri vai kirjava papukaija?

Olen persoonaltani hyvin.. siis painosanalla -hyvin- eläväinen ihminen. Pitää tulla ja mennä. Pitää puhua ja pälpättää. Kommentoida ja arvostella. Välillä jopa provosoidakin. Mä elän juuri tässä ja nyt. Tätä hetkeä ja aivan täysillä. Liekö tätä kaikki johtuvan menneisyydestäni, kun olin kuin kahlittu. Täysin sisäänpäin kääntynyt varjoeläin. Pelkäsin, jos sanon sanankin, minulle nauretaan. Tai jos liikahdankin minut huomataan. Enää tänä päivänä en siihen leikkiin lähde. Ja mitä nyts sitten kohtaankaan?

Ihmetystä ja arvostelua. Yhä edelleen. Vain koska olen niin suureleinen. Pidän elämään muka musta-valkoisena. No mutta eihän se sitä missään nimessä ole. ELämä nsateenkaaren erivärejä ja minä tykkään hyppiä joka värillä. Välillä jopa kolmella värilla per päivä ja jonain päivänä inhota ja mollata yhtä väriä.

Minä ilmaisen asiat suoraan. Mielistelemättä. Kaunsitelematta. Tai oikeastaan sen suurempia kaunistelematta. Ja tämä tuntuu haittaavan "valtaväestöä". Jos ei oma mieheni ihmettele, kuinka mulla voi olla kavereita, kun heidän kanssaan riitelen, niin sitten kaverit tulevat ihmettelemään jotain muuta. Miksi mun pitäisi taas elää kelmuun vedetyssä kropassa, josta edes käsi ei pysty heilahtamaan? Miksi mä koen maailman mua rajoittavana aina? Tai hetken oli hyvä, kunnes taas joku tuli ja esitti mielipiteensä minusta. Toki sitä saa tehdä, mutta tuntuu oudolta, että se on aina samasta asiasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.