IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

sioty

sioty

on se päivä huomennakin!

joulu<3Maanantai 17.12.2007 23:54

..on kohta ovella:) aivan ihanaa! enaa kolme paivaa ja paasee kotii,melkei kaks kk ollu pois suomest. Mut tosi nopeest menny,onneks...Ma oon kylla pettynyt kun siellakaa ei tule lunta:( ihan tylsaa,nyt ei paase lainka pulkkamakee kaksosten kanssa eika jouluka tunnu joululta..
Oltii lauantaina Lundis ostoskeskukses,oli ihan helmi:D vaikkei mukaan tarttunu ku toppi ja legginsit! mut saastelen joulualennuksiin,kun on enempi rahaa ja mennaan nailla nakymin malmoon:D
Ei paljoo arse liiku ku toi auto saatii,ja sit on niin kylmaki ettei paljoo nappaa..eli se siita ulkoilusta:(
Hyvin on pysyny juomalakko..baaris ollu ehka pari kertaa ja selvinpain! saastelen tohon vuoden vaihteeseen,meilla on bileet rebecan omakotitalossa, varmaan osa joukkueesta liittyy joukkoon ja sit ne kaverin kaverit ja kaverin kaverin kaverit... Siis kunnon kotibileet:)
Sussu,arvaa mita!? Mulla on joku 10cm kasvuraja, etta aika vahan akkia talle paalle tehdaan jotai! Havettaa liikkua ilman pipoo:D onneksi tahan tulee pian muutos! Nahdaan pian!<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.