IRC-Galleria

Takaisin Suomeen!Tiistai 12.02.2008 03:30

Sellaista on uutisoitavana, että olen siis tulossa takaisin Suomeen maaliskuussa. Tuntuu aika haikealta tulla takaisin, mutta tuntuu, että se on nyt oikea ratkaisu. Siippakin odottelee siellä ja vaikka uskon, että ei se Severi minnekään katoa vaikka olisin poissa vuosikymmeniä, niin tuntuu siltä että kun on niin ihanan miehen löytänyt niin olisi mukavaa jos sitä joskus tapaisikin. Siis useammin kuin kolmesti vuodessa.. Eli kova on ikävä Severiä. Muuten tämä onkin paratiisi ja aion kyllä takaisin tulla. Eli suunnitelmissa on suorittaa ensin alempi korkeakoulututkinto Suomessa ja sen jälkeen eli parin vuoden päästä tulla takas tänne suorittamaan ylempi korkeakoulututkinto ja sitten aloittaa työt täällä.
Ja niinhän se on, että tänne pääsee koska vaan takaisin jos tuntuu että Suomi pännii liikaa:)
Hyvää siis kuuluu tänne kaikin puolin vaikka haikeaa onkin!:) Aurinko paistaa ja on ihan kesäinen fiilis. Kuukauden päästä tehdään reissu Nevadan rajalle, jotta päästään uhkapelejä pelaamaan, mutta toivon että ennen lähtöä ennätän tehdä vielä kunnon Vegasin reissun. Täytyy sanoa, että mä ihastuin Vegasiin! Ihan mahtava mesta! Suosittelen kaikille!!
Hollywoodiin pitäisi kanssa mennä ens viikonloppuna, mutta olen myös alkanut käymään veljeskunnan bileissä, jotka on tosi hauskoja! Luulin, että veljeskunnan jätkät olisi jotenkin ihan laimeita, mutta hirveän mukavia ne on kaikki ja järjestää tosi hyviä bileitä:)
Kirjoittelen taas kun ennätän.
<3sissi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.