IRC-Galleria

skipaduu

skipaduu

Kuinka mahdotonta on elää helppoa ja mielenkiintoista elämää?

Helvetin jääkarhupaskatTorstai 12.07.2012 03:18

Joo, Siis jääkarhuthan ei liity mitenkään mihinkään.

Mutta joo, kuten kaiki pahimmat stalkkaajat on huomanu, ostin helsingistä rastat..
Hihi ihanniinku joku ois oikeesti seurannu mua sinne asti, Yeah right!
Nii siis Rastat on nyt päässä. JA KIVIÄ KIINNOSTAA VITTU :D:D joo

Tosiaan käytiin mieni roadtrip tuon miehen kanssa Torstaista Sunnuntaihin. Eka ja viimenen yö oltiin Jyväskylässä aivan huikeessa hotellissa! Solo Sokos Paviljonki. Ja meillä oli vielä oma saunaki omassa huoneessa! Olkaa kateellisia vitun paskat! >:)
Noei, oikeesti rakastan kaikkia eniten yhtäpaljon! paitsi raiskareita, sekopäitä, puolukoita ja Eseä.
Eheh, huijasinpas, Eseä rakastan kaikkein eniten!

Oon muka niin vitun hyvä olemaan joku lesbo. Oon iin muka olevinani, mutta silti oon tämmönen ihan tylsä hetero. (kyllä, sinä kukkahattutäti joka luet tätä, sanoin että TYLSÄ hetero, eli sun korviisi sanoin "KAIKKI heterot on niinQ niiiiin tylsiä!) Jos tunnistititsesi, sulje blogimerkintä nyt heti paikalla. Olet liian tosikko tähän blogiin.

Ehheh nyt kun kaikki kukkahattutädit on häädetty, on paljon kivampi jatkaa.

Nii, mieheke osti uuden kameran, ja oon ollu ihan mielissään koska saan käyttää sitä sillontällön. Se on oikeen järkkäriki vielä! oon kauan halunnu itelleni järkkäriä, että voisin kuvata ihan kunnolla. Kaikki iPhonen kannattajat voi tässävaiheessa tunkea päänsä strutsiin ja hymyillä vadelmille. Tuosta iPhonen paskasta kun ei oo mihinkään.
En kestä enää tuota puhelinta. Näyttöä en saa aikaseksi korjauttaa, koska kuka vittu on suunnitellu puhelimen hajoavaksi heti ku sen pudottaa puolenmetrin korkeudelta ja sitte sanoa, että "Juu ei mee takuuseen ku se on lasia" NOVITTU MIKSI TEIT SIITÄ LASIA SAATANA!

Eikä yhtään aleta siellä horisemaan että "no et ois teini puottanu sitä maahan, D44h! Saatanah!"
Pudotin.

Tässäblogimerkinnässä ei oo mitään järkeä, mutta jatkan silti.

(tässävälissä tuli vaan mieleen ne rumpuasoittavat torakat joista puhuttiin joskus miljoona vuotta sitte Mirkan kanssa.)

Oon muka alottanu ajokoulun. Oon aika hyvä! Ainaki auton sammuttamisessa, jos en muussa. No okeiokei, oon oikeesti yllättävän hyvä siinä. Tänään menin ajokoululle korkkareissa ihan pokkana ja vasta ku laitoin jalatpolkimille nii tuli semmonen Ahaa elämys, että huhhuh.

Onneksi sattu rento opettaja nii sillä ei ainakaan ollu mitään valittamista vaan se vaan heitti siitä läpää sen tunnin aikana :D

Elokuussa tosiaan alkaa koulu, Ja mut siirretään suoraan 2. luokalle, ku oliki niin paljo suorituksia etten ehtiny edes huomata. Hauskaa siinä on se, että tiidän kuukauden ja aja, millon koulu alkaa, mutta en tiijä minä päivänä :D Eli jos joku OSYKin oppilas olis kiltti ja kertois millon sinne pitää raahautua.

Osaan mää oikeasti käyttää aivoja, En vaan aina jaksa.

Keijukaisia teille!
Eiku...
Öitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.