IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 23:04

Helmikuu 1 klo.17.00
Lunt sattaa! Lumi o sit kaunist! Luanto tule kaunim valkoiseks ja miäli piristy, ku ei ol enä nimpal pimmiä. Mää tei vaimol ja ittellen kuuma rommitoti ja mee istutti ikkuna ääres kattoma hiutaleitte leijumist maaha. Tosi kaunist!

Helmikuu 2
Mää heräsi ja kattosi akkunast pihal. Koko maisemam peitti uus puhtavalkone lumi. Hiano näky! Jokasel puul ja penssal o valkone kaapu. Mää tein talven lumityä ja nauti joka kolallisest. Mää kolasi sekä piha et jalkakäytävä. Myähemmi päiväl teknise virasto aura auras tiä ja tyäns lume porti ette. Kuljettaja naureskel mul ja vilkutti. Määki vilkuti hänel ja kolasi porti erustan taas auki.

Helmikuu 3
Viime yän sato vajaa 15 sentti lunt ja pakkast o pari astet. Pihakoivust katkes muutama oksa luem painost. Mää tein lumityä ja taas ku mää sain tyäv valmiiks, tuli aura-auto. Lumi oli täl kerta ruskaharmaat.

Helmikuu 4
Sää lauhtus ja lumi suli sohjoks ja se jääty liukkaks, ku pakkane kiristys. Kaatusin persellen jalkakäytäväl. 22 euron poliklinikkamaksu, mut onneks mittä ei ollu poikki. Sää ennuste lupas lissä lunt.

Helmikuu 5
Yhä kylmä. Mää myi vaimo auto ja osti maasturi, et hää päässe töihi. Auto liukus kuitenki päi kairet ja oikkia etukulma meni aika pahaste kassa. Viime yän sato reilu 15 sentti lunta. Molemmat auto ovat iha sualas ja kuras. Tiaros ol lumitöit tänäpä. Se perkkele aura ajo meijä ohitte kaks kerttaa.

Helmikuu 6
10 astet pakkas. Lissä tota perhana lunt. pihal ei ol yhtä puuta tai pensast mikä ei olsis vahingoittunu. Sähköt olivat poikki melkke koko yä. Mää yritti pittä talo lämpimänä kynttilöil ja pensaslämmittimel, joka kylläki roiskas hiuka yli, syttys tule ja oli poltta koko talo. Mää sain onneks matol tukahdettu liäki , mu mää sai toise aste paloovammoi kässi ja silmäripse ja kulmakarva palova. Auto kaskas käsist matkal poliklinikal ja hajos lunastukuntto.

Helmikuu 7
Tota vitu perkele valkost paskaa tule koko aja. kaik perkele vaatteet pitäis olla pääl, jos halu käyrä postilaatikol.jos mää saa kässi sen saatanan kusipää, mikä aja tota aura-auto nii mää revi silt syräme rinnast! Se o varma kulmataka kytiksel ja orotta, ku mää saa jalkakäytävä puhtaaks! sähköt o viälki poikki. Vesijohroo jäätys ja näyttäis silt, ettei katto kestä tol lume paino.

Helmikuu 8
Saatana! 12 perkelee senttii uutta vitu lunt ja vitu ränttä ja vitu jäät. Ja herra yksinäs tiättä mitä paska sitä taivast viime yän tuli. Mää yritti ossu aura auton kuljettaja jäähakul, mut se pääs pakko.
Vaimo jätti munt. Auto ei lähre käyntti. Möö luule et must o tulos lumisokkia. Mää em pysty liikuttama varppaitan. En ol nähny aurinkko montte viikko. Ennusteis luvattu lissä lunt. Viima tekke ilma purevaks. Perkele mää muuta espanjaa. Vituttaa nii perkeleest. Saatana lumi ja koko talvi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.