IRC-Galleria

mitä vittttuuuuuuKeskiviikko 03.06.2009 08:48

siis mitä paskaa!!! mentiin joskus puol kakstoista nukkumaan, heräsin hiukan jälkeen yks yöllä kävin juomassaja aattelin et meen takas nukkuu mut jostain syystä en saanutkaan enää unta....nousin siis uudelleen ylös tulin olkkariin ja katoin yhen leffan joka loppu vasta kymmentä yli kolme, kävin sii sit viel koneel ja hääräsin jotain muuta jännää menin sänkyyn takas puol neljä ja luulin jo saavani unta mut EI! kulta lähti äsken töihin ja voisin mieluusti mennä tonne sänkyyn nukkuilemaan mut vittu missä on mun uni?!?!? toisaalta voisin lähteä uloskin mutta ei oikein nappaa kun siellä sataa ja mörrin kanssa kävin siellä jo kastumassa. Helikin pääsee ihan kohta töistä....sit se kuulemma nukkuu pari tuntia ja lähtee taas töihin....jos siihen mennessä en saa nukuttua nii sit ei kai auta muu kun lähteä kaupungille kääntyy.
Telkkaristakaan ei tuu mitään muuta ku jotain ihme pelejä ja jotain se oikea chattii mis kiljuu taas joku blondi riemunkirjavalla taustalla...eli JEEEEE haluun melkeen kattoo telkkaria!!!!
Huomenna ois työhaastattelu puol ykstoista varamiespalvelussa ja toivon tosiaan et saan ens yönä nukuttua kunnolla. Ennen työhaastattelua ajattelin kävästä mattopyykillä...jos en nyt noita kaikkia saa pestyy ni sais sit ees osan =)
Toivottavasti saisin sielt varamiespalvelusta töitä ni sais ehkä tän päiväjärjestyksenki kohdilleen.....aamulla töihin ja päivällä kotiin illalla nukkuu ja sitä rataa eikä niin et illalla nukkuu yöllä ylös päivällä nukkuu ja illalla ylös ja taas se piiri pieni pyörii...eli nukun kaikki päivät valvon yöt ja huoh!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.