IRC-Galleria

mikko on mun köyhä ritariLauantai 08.12.2007 01:06

Mikko: "Hei älä jaksa angstaa. Me voitais perustaa angstiperhe."
Jassu: "Anteeks mikä"
M: "Sä oot angsti 1 ja mä oon angsti 2 ja sit meiän lapset on pikkuangsti 1 ja pikkuangsti 2. Ja sit Johanna ja Riku voi tulla aina kylään Angstisille."

oon ihan sekasi näis päivis että helvetti onko nyt perjantai vai lauantai vai mikä nyt onkaa. Noo ihan sama oon nii onnellinen ku must tuntuu et saan bilsan kokeest hyvän. oon nii täydellinen.
TÄNÄÄN kerron taas tarinan joka on niinku kaikki muut tarinat kuin puolen hehtaaarin metsästä konstanaan eiku onkse konsanaan no ihan sama mut tiiän kummiski et joona tykkää lukee näitä. ELI menin kouluun iloisena yhdestä suklaapalasta jonka ile oli laittanut joulusukkaan, sitte ile kerto koko aamun armeijasta ja me vaan mutsin kaa naurettiin sen seikkailuille mahat kippurassa. Eli siis angsti 1 meni kouluun ja olin siellä ja semmosta kuljettiin päivä ihan tokkuraisena aneten kanssa.
Sen jälkee ANGSTASIN mikolle ku ei lähetty leffaa mut sit se tuli meille ja katottii jotai hyvää tappo tilauksesta taijotai muuta tosi mahtavaa. siiin oli semmone kauhee pelle ja keskusteltiin tovi siitä että pellet on ihan kauheen pelottavii ! Ku oltii tepasteltu meil joku 3h ni kelattii että nyt riitti ja sitte vaihdettiin niille jossa sen pelottava pappa lymys. halusin ehdottomasti köyhii ritareita joten lähettiin kahee kaupasta tarvikkeet Köyhiin ritareisiin. Ei ollu kaikkia aineita ja lopult ne ei kelvannu kellekää muulle ku mulle. söin niit mahan täyteen.
Sen jälkeen luin sen siskoille iltasaduks nallepuhin jouluu ja nukututin ne ja sit yritin sössää akulle ne ritarit, huonol menestyksel. Lopult tyydyttiin oc:n thanksgivingday jaksoon =) miks ihmisil on meseniminä niiden gallerianickejä "joo maksamakkarapötkyli galleriast helmi veli jea" yhhh ehkä ihmiset kysyis niitä jos kiinnostus ois tarpeeks suuri. Nyt väkerrän mun 1930 luku kiharat loppuu ja meen koisii

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.