IRC-Galleria

pakko kirjottaa tänne ennenku meen nukkuu ku tänään oli hassu päivä =) aamul heräsin niin aikasin et oli aikaa meikkaa kunnol ja imuroida ja plaplapalpala. MUTTA ASIAAN nii et kysyttiin teemult kemian tunnil et nolottaisko sitä opettaa meit alasti ja suunniteltiin semmost kerran vuodes järjestettävää päivää jolloin kaikki maikat opettais alusvaatteisillaan. noo tää kirvoitti meissä kaikissa suuren huvin ja sitte se ajautu niille rinnoille et ane kysy teemulta onkse sujut itsensä kanssa. kuulemma oli. koulupäivä kesti mukavasti neljään onneks tosin päästin 25 yli kolme ku kerroin teemulle et mua pierettää nii paljo et jossei se päästä meitä jo ni ei hyvää seuraa. No ei siitäkään enempää.
Koulun jälkeen ihananoman aneni ("ja aina ku teil on riitaa ni sit salee atteki on semmonen et se menee ain koulun jälkee himaa ja päästää itsensä valloillaan ja keinuu peilin edessä ja laulaa IT'S TOO LATE APOLOGIZEEEEEEE") mentii kirpparikierrokselle ! Oli erittäin mukavaa, anelle tarttu käteen venäläishuivi, PENAALi, sormuksia ja en tiiä. ja MUA HOUKUTTELI YKS IHANA ISO VALKONEN TEEKANNU. en ymmärrä miten ihmistä voi houkuttaa teekannu mut se oli IHANA ja makso vaan euron ja olin ostamas sitä ihan sairaan kauan kunnes tajusin ettei valitettavasti mul ois sille mitään paikkaa :( Kirpparikierroksen jälkeen mentiin bussilla takas korsoon ja mietittiin että jos se bussi jäis autioon maahan ni järjestettäisköhän siinä porukassa isotkin bileet? Mietin tota aina yksin, kannattaa kokeilla se on kivaa. Sen jälkeen menin mikolle ja törmäsin anniin ja miraan. Mira vei mut sisälle ja kysyin mis Mikko on. sitte se selittää ihan sairaan pitkään sillä ihanalla lapsen äänellä jotain ja vie mut mikon huoneeseen jossa mies nukkuu sikiöasennossa avonaisten demien päällä. se oli niin sulonen ihan ku prinsessa ruusunen (INTE) no mut melkein<3 love u
Illalla puhuin anen kans puhelimessa ja tunsin jälleen kerran sydämessäni sielunsisaruuden ku paljastu että mä en ookaan ainut joka on ajatellut että :

MITÄ JOS me oltaiskin vaa sims ja habboukkeleita mitä jotkut muut liikuttaa ja millä ne pelaa??

kiitos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.