IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

THE MENULauantai 29.12.2007 00:38

Noh, THE MENU-matka Vaasaan 27.12.2007 ei mennyt aivan menun (vai olisko se menuun vaiko menyyn?) mukaisesti, nautimme silti tästä maailmankuvaa avartavasta kokemuksesta. Tutustuimme Kuolemanporttejen (lisää tuonnempana) lisäksi mm. meille perus -kaljaa perkele ja ruottalaaset ja muut neekerit hirteen- suomalaisille tuntemattomiin kulttuureihin kuten edellämainittu Ruotsi ja eksoottisempi öö taisi olla Iran.
Samalla tuli todettua, että ehkäpä hätiköiden ja paniikissa päähän niitattu mielipiteeni oli aivan oikea.
Jep, se siitä.
Junamatkoista voin kertoa sen verran että ihmiset rakastavat Nuken ja Potan Anna Abreusta iki-ihanaan death metalliin Karjuntashow-touria. Keikkapaikkoja saa ehdotella.

LOPPUHUIPENNUS
Elikkäs ne Kuolemanportit tulivat vastaan juna-asemalla Seinäjoella.
Juna jolla tultiin pysästyi sinne nelosraiteella. No mehän näpsäkköinä tyttöinä päätimme jättää alikulkuhommelin käytön selväpäisille ihmisille ja oikaisimme niiden muiden raiteiden yli. Viimeinen ylitys ei käynytkään niin kepesti sopivasti haarojen korkeudella olevien aidan piikkejen takia. Potta kuitenkin onnistui ylittämään tämän täysin mahdottoman ihmeen nopeasti. Itse jäin siihen aitaan kiinni, ja siinä riuhtoessa ne perkeleen piikit repivät housuni melko mukavasti takapuolen kohdalta. Pääsin kuiten yli, ja kun pääsin sopivasti keskelle raidetta toinen kenkäni päätti jättää parinsa. Parisekuntia mietin mitä seuraavaksi, unohdin kuitenkin pohdiskelun kun junan valot loistaa siinä muutamien metrien päästä, ja ilmaa halkoo perkeleenmoinen tööttäys. Eipä siinä muuta kuin nopiaa takaisin siihen aidan viereen ja katselemaan kun juna kiitää reilun metrin päässä pärstästä.
Kenkä pelastui myöhemmin, perse toki jäätyi kotimatkalla. Housut ovat ikuisesti vajaat.

Tämän pitkän ja taiteellisen tekstin ideoi, sanoitti ja tuotti Nukke.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.