IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

HELLO! HEJSAN! HEIII!Tiistai 09.09.2008 17:12

Now its the time suck up to Pottis, becouse she turns 18 in December and she have enormous party then! Only nice people will be invited. ( Also rich and handsome people could be invited to... )Greetings,
Nukke


Ny är det dags att ställa sing in Pottis, eftersom hon fyller 18 i december och hon har jättestor galej då! Bara trevliga personen är kallad med. ( Också rika och snygga personen kaske kan kallad... )Med hälsning,
Nukke

Nyt on aika mielistellä Pottista, koska hän täyttää 18 joulukuussa ja silloin on mielettömät pippalot!
Vain mukavat ihmiset kutsutaan. ( Myös rikkaat ja hyvännäköiset tyypit saattavat saada kutsun... )


Rakkain terveisin,
Nukke

OKSENNAN SUN SUUHUNLauantai 26.01.2008 15:10

L:
Muista aina että rakastan sua yli kaiken. Ja nyt sitten sänkyyn maata ja uneksi vaikka mun
tisseistä niin nukut toivottavasti hyvin<3
S:
Voi rakas niin mäkin sinua<3 Ja tissejä<3
L:
Oksennan sun suuhun oikeen mehukkaan annoksen<3
S:
Mäpäs oksennan sun tisseille, ja jos sensuroitu polvillaan anoo kyrpä pystyssä niin ehkäpä hänvoi nuolla ne puhtaaksi!
L:
Ehkäpä ja nyt kersa pää tyynyyn ja untenmaille :D
S:
Käyn paskalla ensin
L:
Ok.. Etkö pasko sänkyyn?
S:
En ole vielä niin harjaantunut ulostaja kuin sinä
L:
Aivan, mutta voin tulla joku päivä opettamaan sinua tavoille
S:
Paskatreenit! Nyt hieman muokaten laineen isääs: "Kirjeenvaihdomme tässä vaiheessa huomautan että löydät nämä viestit hieman sensuroituna irc-galleriassa lähitulevaisuudessa"
L:
Haista ny paska
S:
Hyvää yötä überulostajani<3
L:
Hyviä yöitä saakelin munakoiso jonka pian löydät maljakon kanssa... (sensuroitu)..<3

THE MASUPIPPALOT VOL. 2Maanantai 21.01.2008 14:30

Teimme tosiaan comebackin junttejen maailmaan, emmekä tälläkään kertaa jääneet ilman mahtavia uusia kokemuksia, tosin suurimmasta osasta ei pahemmin muistikuvia ole. Päivä alkoi erittäin lupaavasti läheisen ystävämme seurassa, mutta taso laski kuin lehemän häntä ja meinasimme jäädä ilman kyytiä.
Koska olen kröhöm kipeä juuri nyt, laitan jotain juttuja komeasti ranskalaisilla viivoilla.

-Potalta katosi napakoru ja meidän tupakat
-Minulta joonas (huulikoru) ja puolet kuiduista. Hmmph.
-Minut muistettiin Häjyläisen lehtijutusta, olen siis suuri tähti nykyään
-Potta onnistui kastelemaan takapuolensa täysin epäilyttävissä olosuhteissa
-Olimme kaivattu kaksikko "ONKO NUO NE? MENNÄÄN SINNE"
-Pelottava järjestysmies kehotti minua ja uutta tuttavuuttani käyttäytymään nätisti, taisi olla pillun puutteessa
-Potta katosi useasti tanssilattialta (en halua tietää minne ja mitä varten), jättäen minut aina jonkun hirviön seuraan.
-Paluu matkan suoritimme bussilla, ja ilmeisesti ketään ei kiinnostanut meidän versiot diablon read my scarssista, ashlee simpsonin boyfriendistä yms. muista klassikoista.
-Erityisesti inhoa (kateutta) aiheutti uudelleen sanoittamani "Tavallaan jokainen on katuhuora" ja "Tytöt tykkää seksistä" luikerrukset


Koonnut Nukke

THE MASUPIPPALOTTiistai 08.01.2008 18:35

Lauantaina 5.1 teimme taas ihmeellisen matkan, tällä kertaa iki-ihanaan maalaisjunttilaan, Kurikkaan.
En voi paljastaa yksityiskohtia nimeltä mainitsemattomista syystä (esim. häpeä......), kerron kuitenkin pientä tiivistelmaa illan tapahtumista. Itse lähdin matkaan pakotettuna, mutta hauskaa oli jokatapauksessa.
Pippaloiden ideahan oli tanssiminen. Sitä harrastimmekin ahkerasti, sitä mukaa vaattetkin katosivat pikkuhiljaa, toisella enemmän ja toisella vähemmän.
Teimme lukemattomia uusia tuttavuuksia, ja mikä parasta, emme ole olleet yhteydessä jälkeenpäin (poikkeuksena Potta ja komea xDpoju.......).
Vaikka parketilla heiluminen oli melko hikistä hommaa, onnistui Potta jäädyttämään itsensä ulkoilmassa (olisikohan avonaisilla housuilla ja rintsikoista kadoneella.... öh jutulla ollut osuutta asiaan?). Sain kuitenkin jääprinsessan sulamaan reissulla vastakkaisen sukupuolen käymälässä.
Vaikka laittauduimme n. 6 tuntia (mm. katsomalla simpsoneita ja laulamalla singstarsia), taisimme olla melkoisia mörköjä koska saimme tanssia pari tuntia aivan kahdestaan. Taikka sitten kukaan ei vaan uskaltautunut heittäytyä nyrkkien ja muiden kontroloimattomien liikkeiden täyttämään saliin.
Kuten otsikko kertoo, masut tuli nähtyä (itse en tunnusta mitään). Lotta huutaa tuossa korvanjuuressa että hänkään ei tunnusta. (puhuu paskaa)
Kaikenkaikkiaan reissu oli mahtava (lue: alaston), nähdään juntit kahden viikon kuluttua uudestaan (emme suostu edelleenkään käyttämään vaatteita).

Tekstin ideoi, sanoitti ja tuotti Nukke
Avustajana ja kommenttiraitana PaljasmasuPottis

THE MENULauantai 29.12.2007 00:38

Noh, THE MENU-matka Vaasaan 27.12.2007 ei mennyt aivan menun (vai olisko se menuun vaiko menyyn?) mukaisesti, nautimme silti tästä maailmankuvaa avartavasta kokemuksesta. Tutustuimme Kuolemanporttejen (lisää tuonnempana) lisäksi mm. meille perus -kaljaa perkele ja ruottalaaset ja muut neekerit hirteen- suomalaisille tuntemattomiin kulttuureihin kuten edellämainittu Ruotsi ja eksoottisempi öö taisi olla Iran.
Samalla tuli todettua, että ehkäpä hätiköiden ja paniikissa päähän niitattu mielipiteeni oli aivan oikea.
Jep, se siitä.
Junamatkoista voin kertoa sen verran että ihmiset rakastavat Nuken ja Potan Anna Abreusta iki-ihanaan death metalliin Karjuntashow-touria. Keikkapaikkoja saa ehdotella.

LOPPUHUIPENNUS
Elikkäs ne Kuolemanportit tulivat vastaan juna-asemalla Seinäjoella.
Juna jolla tultiin pysästyi sinne nelosraiteella. No mehän näpsäkköinä tyttöinä päätimme jättää alikulkuhommelin käytön selväpäisille ihmisille ja oikaisimme niiden muiden raiteiden yli. Viimeinen ylitys ei käynytkään niin kepesti sopivasti haarojen korkeudella olevien aidan piikkejen takia. Potta kuitenkin onnistui ylittämään tämän täysin mahdottoman ihmeen nopeasti. Itse jäin siihen aitaan kiinni, ja siinä riuhtoessa ne perkeleen piikit repivät housuni melko mukavasti takapuolen kohdalta. Pääsin kuiten yli, ja kun pääsin sopivasti keskelle raidetta toinen kenkäni päätti jättää parinsa. Parisekuntia mietin mitä seuraavaksi, unohdin kuitenkin pohdiskelun kun junan valot loistaa siinä muutamien metrien päästä, ja ilmaa halkoo perkeleenmoinen tööttäys. Eipä siinä muuta kuin nopiaa takaisin siihen aidan viereen ja katselemaan kun juna kiitää reilun metrin päässä pärstästä.
Kenkä pelastui myöhemmin, perse toki jäätyi kotimatkalla. Housut ovat ikuisesti vajaat.

Tämän pitkän ja taiteellisen tekstin ideoi, sanoitti ja tuotti Nukke.
- Vanhemmat »