IRC-Galleria

slusse

slusse

(( press any key to continue ))

Perse mustelmillaTiistai 10.01.2006 14:15

Päätin uskaltaa kattoo peilistä missä kunnossa oma pieni sileä pyllyni on, ja en voi sanoin kuvailla sitä värikirjoa. :D Noh, onneksi ei ole tarvetta näytellä sitä kenellekkään, joten ei hätiä mitiä.

Päätin nyt kuitenkin kokeilla uudestaan lautailua mahdollisimman pian ettei "taito" pääse ruostumaan. Ilmoitan toki myöhemmin tarkemmat tiedot missä ja milloin niin pääsette kaikki nauramaan ja pitämään oikein lystiä mun kustannuksella. Eikä se edes haittaa! :)

Seuraavana hommana on selkeesti hankkia omat lautailukengät! Vuokrakengissä on jotenki niin.. ällöpylly olla. Miettikääs nyt että ne on ollu 1000+ ihmisen jalassa... Vain luoja tietää mitä kaikkea hörpöttiä siellä majailee. Ok, olen neiti. Myönnän. Silti, omat kengät olis pop. Sais sellaset mitkä istuu hyvin ja niissä on paaaljon mukavempi laskea. Sen tiedän niistä ajoista kun laskettelin lankuilla. Voi sitä riemua kun sai uudet omat monot!

Noni, nyt tästä tuli jo liian pitkä avautuminen ja ihan turhaa. Eihän kuitenkaan kukaan näitä ikinä lue. :D

Pitäkää korvat höröllä (ellei ne jo ole) niin pääsette nauttimaan mukavasta esityksestä - minä mäessä perse edellä ja naama kohti taivasta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.