IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

perjantai :)Perjantai 02.12.2005 14:03

kiva oli herätä aamulla kauheeseen hammas särkyyn, pysty syömää pelkkää jugurttii ku suutakaan ei saa kunnol auki. On nää ihanii nää viisaudenhampaat. joo,huomen onneks pääsee hammaslääkäriin hoitaa tän hampaan. Saa nähä poistetaanko se vai mitä sille tehään. jee perjantai päivä taas alkaa viikonloppu , mulla jopa alkaa pitkä semmoinen, vasta keskiviikkona töihin :) mutta lisää särkylääkettä naamaan ja kohta kotiin :P

naapurit on perseestä.Torstai 01.12.2005 09:39

no ajattelin minäkin alkaa päiväkirjaan jos muutkin xD
niin kyllä osaa olla naapurit rasittavia.Edellisellä viikolla tulee joku akka valittaa jostain rappu käytävän siivouksesta, että ompas huonosti siivottu vaikka en ole edes siivonnut koko käytävää, no siivosin samana päivänä käytävän, että se olisi tyytyväinen ja siirrän siivous lapun eteenpäin. Menee viikko suunnillee niin toinen naapuri alkaa valittaa miksi on hänen siivous vuoronsa ja miksi. mikä ihmisiä oikeen vaivaa nykyään . olis vaa hiljaa ja hoitas hommansa.
on se kyllä kiva joulukuun eka päivä ja vähän luntakin tullut :) toivotaan, että pysyy pakkasen puolella ja kuivana , inhottavaa tommonen loskakeli. enää puuttuu joulukalenteri , joka mulla on tosi varaa ostaa vasta 7 päivä kun palkka tulee =)
Huomenna on perjantaikin :) lempi päivä viikosta kuhan pääsee töistä pois.

- Vanhemmat »