IRC-Galleria

SaunaTorstai 17.07.2008 03:20

Tänään heinäpeltopäivän ja juoksulenkin jälkeen menin saunaan. Ajattelin ottaa rennommin. Pistin makkaran folioon ja kiukaalle, otin pari kylmää koffia ja vihdoin niin pirusti. Mieleeni juolahti bisnes idea ensikesälle.

Laitila olisi hyvä toteuttamaan sen. Projektin nimi on "Sauna Olut". Olut laitetaan perus lasipulloon tai sitten tölkkiin. Etiketti on tärkeä. Etupuolella lukee selkeästi Sauna Olut. Taustalle kuva savusaunasta järvenrannalla. Aurinko on laskemassa ja peilaa keltapunaisella koivuihin, laiturin vieressä on pieni puinen vene. Takapuolelle tulee joku hieno teksti jossa kerrotaan saunaolut perinteistä. Taustalla hieno kuva saunan sisältä. Leppäpuiset lauteet, kaksi puista vesikiulua sekä löylykauha. Toisessa on vihta ja toisessa löylyvesi. Vihta on sidottu koivun oksalla. Lauteilla on 2 pulloa kyseistä sauna olutta.. Maun pitää olla jotain lager tyyppistä. Kukon, Koffin ja Karhun sekoitus vaikuttaisi hyvältä.
Olutta myydään 6packeissa tai sit erillisinä. Kuorissa on kilpailu jonka voi tarkistaa tekstiviestillä tai netissä koodin perusteella. Palkintoina on kaikkea sauna tavaraa.

Tälle oluelle on myös naisille sopiva vaihtoehto eli Mökki Lonkero tai Siideri. Molempien maku on hieman mansikkainen sekä mustikkainen. Näitä valmistetaan vain Light versioina. Kuorissa on kuva mökistä ja mansikkamaasta.

Juomia myydään hyvin varustelluissa kaupoissa sekä Alkossa. Mikäli hinta on kohdallaan niin menestys on taattu.

Siinä sit on ideaa:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.