IRC-Galleria

sneakypro_z

sneakypro_z

elämä ei aina mene niin kuin haluaisi

horoskoopitMaanantai 22.06.2009 17:10

Druidien puuhoroskooppi

Nimi
Pihtakuusi

Päivämäärät
2.1 - 11.1 ja 5.7 - 14.7

Laatu
Neutraali

Elementti
Ilma

Luonnekuvaus
Pihtakuusi-henkilö on arvokas ja hienostunut. Hän on myös oikukas ja itsepäinen ja häntä on vaikea miellyttää. Hän sanoo yleensä oman mielipiteensä terävästi eikä ole järin puhelias tai iloinen. Pihtakuusi on myös vaativainen ja taipumaton.

Hänen rakkautensa voi olla rajatonta. Pihtakuusi tuntee itsensä usein yksinäiseksi, vaikka hänellä olisi laajakin ystäväpiiri.
Eläinradan horoskooppi

Nimi
Rapu

Päivämäärät
22.6 - 22.7

Elementti
Vesi

Planeetta
Kuu

Luonnekuvaus
Yksilöllinen elämäntyyli saavuttaa huippunsa Ravun tähtimerkeissä. Tämän keskikesän merkin alla syntyneen elämä pyörii hyvin kokonaisvaltaisesti oman sielun, herkkyyden ja salaisten unelmien ympärillä. Hän on persoonallinen, mielikuvituksekas ja hallitseva, mutta viimemainittua epäsuoremmin ja vähemmän ilmeisellä tavalla, kuin edelliset kolme merkkiä.

Koska hän kokee itsensä haavoittuvaksi ja sensitiiviseksi, hän ei välttämättä itse tajua olevansa hallitseva. Rapu voi olla itselleen täydellinen mysteeri.
Kiinalainen horoskooppi


Nimi
Käärme

Kuvaus
Käärmeen merkin alla syntynyt on lumoava, nokkelaälyinen, viisas ja kaunis. Hän nauttii mielenkiintoisista keskusteluista, on viehättävä ystävä ja houkutteleva kumppani. Käärme on myös erittäin omistushaluinen. Hän etsii turvallisuutta, on erittäin itsenäinen ja perusteellinen. Hänen sanoihinsa voi luottaa ja hän on huolehtiva ja suojeleva ystävä.Käärme on myös erittäin kultturelli ja älykäs.

Hän haluaa olla ajan hermolla. Häntä pidetään vähän juoruilijana ja toisten asioita seuraavana, mutta ympäristön seuraaminen on hyödyksi työelämässä ja Käärme pärjääkin parhaiten kiihkeän talouselämän parissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.