IRC-Galleria

sneakypro_z

sneakypro_z

elämä ei aina mene niin kuin haluaisi

horoskoopitMaanantai 22.06.2009 17:10

Druidien puuhoroskooppi

Nimi
Pihtakuusi

Päivämäärät
2.1 - 11.1 ja 5.7 - 14.7

Laatu
Neutraali

Elementti
Ilma

Luonnekuvaus
Pihtakuusi-henkilö on arvokas ja hienostunut. Hän on myös oikukas ja itsepäinen ja häntä on vaikea miellyttää. Hän sanoo yleensä oman mielipiteensä terävästi eikä ole järin puhelias tai iloinen. Pihtakuusi on myös vaativainen ja taipumaton.

Hänen rakkautensa voi olla rajatonta. Pihtakuusi tuntee itsensä usein yksinäiseksi, vaikka hänellä olisi laajakin ystäväpiiri.
Eläinradan horoskooppi

Nimi
Rapu

Päivämäärät
22.6 - 22.7

Elementti
Vesi

Planeetta
Kuu

Luonnekuvaus
Yksilöllinen elämäntyyli saavuttaa huippunsa Ravun tähtimerkeissä. Tämän keskikesän merkin alla syntyneen elämä pyörii hyvin kokonaisvaltaisesti oman sielun, herkkyyden ja salaisten unelmien ympärillä. Hän on persoonallinen, mielikuvituksekas ja hallitseva, mutta viimemainittua epäsuoremmin ja vähemmän ilmeisellä tavalla, kuin edelliset kolme merkkiä.

Koska hän kokee itsensä haavoittuvaksi ja sensitiiviseksi, hän ei välttämättä itse tajua olevansa hallitseva. Rapu voi olla itselleen täydellinen mysteeri.
Kiinalainen horoskooppi


Nimi
Käärme

Kuvaus
Käärmeen merkin alla syntynyt on lumoava, nokkelaälyinen, viisas ja kaunis. Hän nauttii mielenkiintoisista keskusteluista, on viehättävä ystävä ja houkutteleva kumppani. Käärme on myös erittäin omistushaluinen. Hän etsii turvallisuutta, on erittäin itsenäinen ja perusteellinen. Hänen sanoihinsa voi luottaa ja hän on huolehtiva ja suojeleva ystävä.Käärme on myös erittäin kultturelli ja älykäs.

Hän haluaa olla ajan hermolla. Häntä pidetään vähän juoruilijana ja toisten asioita seuraavana, mutta ympäristön seuraaminen on hyödyksi työelämässä ja Käärme pärjääkin parhaiten kiihkeän talouselämän parissa.

heh Sunnuntai 21.06.2009 22:21

en oo pitkääh aikaa vaihtanut profiili kuvaa!!!!! oli vihdoinkin aika vaihtaa jo uus kuva :)

HYvä yhteisö tuli tehtyyn :DKeskiviikko 10.06.2009 16:27

:)Maanantai 08.06.2009 19:30

mentiih eilen sit baariiin ja iha kivaah oli pitkästä aikaah :D

noh aluks istuttiih pihliksen ostarin U2 baarissa

sit jonkun ajan päästä mentiin sit Royal Onnelaan ku siel oli 1€ tuoppi noooooh mentiih sit tiskille ja niih sit sai selville et se oli jollaih Business kortilla vaih mikä lie

noh sit oleskeltiin siel ja tavattiih jotaih miehii jonka kans sit vietettiiih loppu iltaa

en oo kyl varma tuntiko sisko ne, mut hauskaa oli

noh mentiih sit jonkun ajan päästä toiseen ja halvempaan baariiin

noh siel vaah oleskeltiih ja juotiiih. Se baarimikko oli englantilainen mut osas suomeeh vaah ne Drinkit mitä listalla <<--- eli aik hyvä hahaha

nooh sit mentiih baariin jonne oon aina halunnut mennä eli DTM :D

iha sika hyvä baari<<---suosittelen

vessoissa luki homot ja toisessa lesbot hahahah

hyväää musaa siel oli ja silleeh ja kaikki oli iha sika ilosii siel hah

ja sit viel se yks biisi joka oli hauska, eli
(pää,olkapää.peppu.polvet.varpaa.polvet varpaat) haha

noh sit se meni kiinni ja lähettiiih siskon kans sit niiden miesten peräs ku ne asu aik lähel siit baarista. noh mentiih sit niille ja alettiih pelaa pokerii JA sit sil hepul oli Käärme viinaa ja se ei ollut hyvää mut join kummiskin ja päähän siit sekos ja se selittäs tän aamuisen krapulan

noh lopuks siskolle yöks


noh sisko sano et voin nukkuuh sen kämppiksen sänkys ja niih nukahdin siihen ja sit oli järkytys ku heräsin sit siskon vierestä lattialta :D


aluks ihmettelin et mitäääääääHHH!!!!!!!!!! miten mä oon mennyt huoneesta toiseen :D


noh se sit selitti sen et se kämppis oli tullut kotiin ja oli sit taluttanut mut varmaah sit siskon viereesnoh sit soitti kamu ja sano et se on tulos mun luo ja niih lähin sit aik krapulas kotiih päin ja nyt äsken tulin kotia ja aloin kertoo tätä stooria :)

ja arvatkaapas mikä oli stoorin opetus??? se oli että älkää juoko käärme viinaa :D

THE END!!!!!ai niiih nyt viel muistu ku lähettiiih sieltä Onnelasta niih sit kuulu naisen äänellä APUA APUA noh kaikki tietty lähti juoksee sinne päin ku kaikki luuli et siel joku raiskaa jotaih naista MUT WTF!!!!! siel oli 2 juoppoo ja kummatkin makas siel maas hhahahah siis sil oikeesti oli sillanen kimittävä ääni hahahah se sano vaah et toi yks yritti hakkaa sitä ja niih se oli läppä et ku se yks sano siin et ""mä olin melkein riisumassa vaatteeni ja juoksemassa sun luokse pelastaa sut valkosella hevosella JA MITÄ SIEL SIT LÖYTYY HAHAH sielllä on 60v mies juoppo"" kaikki repes nauruun siel jotka nyt oli siin samal tulos pelastaa sitä juoppolikkaäänistä miestä :D

hm........Sunnuntai 07.06.2009 21:50

vois sittenkin alkaa juomaan :D

eli alkohoool lakko on nyt ohi hahahahaha

ja oikein arvasitte et vois olla juomatta kuukautta hahahahahah

hhhhhmmmmm............Lauantai 06.06.2009 19:58

hhhhhmmmmmm........oon täs vähäsen tuuminut et vois pitää kuukauden juomalakon huvin vuoks 1.6 - 1.7 -09

ELLEI joku tarjoo tietty hahahahah!!!!!!!! :)
Hello

Hei
Nimeni on prinsessa Ojima
i näki profiiliisi tänään (suomi24.fi), ja se tuli intrested sinuun, aion myös tietää sinulle enemmän, ja haluan voit lähettää sähköpostia osoitteeseen minun sähköpostiosoite, jotta voin antaa teille kuvan teidän tietävän, kenelle olen. Tässä on minun email addre (princess1ojima@yahoo.com)
Uskon, että voimme siirtyä tästä! Olen odottanut your mail to my sähköpostiosoite.
Prinsessa.
(Muista, että etäisyys tai väri ei ole väliä, mutta rakkaus asioissa paljon elämä)
ota minut tänne (princess1ojima@yahoo.com)Hello
My name is princess Ojima
i saw your profile today(suomi24.fi)and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email addre (princess1ojima@yahoo.com)
I believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above.
Princess.
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
please contact me here (princess1ojima@yahoo.com)
Pituus: 165 cm
Paino: 165 kg
Horoskooppimerkki: neitsyt
Maakunta: Itä-Uusimaa
Kaupunki tai kunta: Loviisa
love friends
am a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a manam a nice girl seeking for a mana


Ihannekumppani
Sukupuoli: Nainen
Ikä 16-100
Pituus 100-250 cm
Paino 30-300 kg