IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Ajatelma...Tiistai 21.08.2007 14:50

muistan kerran lukeneeni suurinpiirtein: on jotain kuolematonta, joka muistaa menneet elämät yms. se on jokaisessa ihmisessä. mitokondriaalinen dna. No niin, sitä ehkä on aina tarkoitettukin kun on puhuttu sielusta. ja jos vielä ajatellaan, että koska se luo ihmisen tahdon, vietit yms. niin eikö silloin voikin puhua sielusta. Tarkemmin ajateltuna, koska jokaisen ihmisen, eläimen (eikä ihminen siinä mielessä ole mitenkään spesiaali, eläinhän sekin) ja kasvin geneettinen materiaali, eli perimmäinen olemus, on peräisin samasta lähteestä (me olemme kaikki sukua), niin emmekkö me silloin olekin vain yksi ainoa olento, jonka jokainen "osa" sisältää kaikki muut osat. olio. Parvi, lauma, jota ohjaa dna itse, joka on kaikissa, jolla itseasiassa on vain yksi sielu, siinä määrin kun dna määrä myös yhteiskuntien rakenteen, sosiaalisen kanssakäymisen, kommunikaation ja muun. Kaksi ihmistä tekevät jotain, kenties siinä vain dna toimii itsensä kanssa. dna mutatoituu ja luonnonvalinta hoitaa pois sopimattomat tapaukset, kuin puutarhuri joka saksii pilaantuneita oksia. Mutta mutta, evoluutiolla ei näytä olevan mitään suuntaa eikä se koskaan pysähdy, tai on pitkiä staattisia vaiheita, kunnes jokin pyrähdys heittää meidät eteenpäin. nämä staasit saattavat johtua ideaalisia olosuhteista: harmonia kaiken olemassaolevan kanssa, tasapaino, kunnes vaikka jokin luonnonmullistus muuttaa luonnonvalinnan kautta olemassaolevaa geeniallasta, joka saavuttaa taas tasapainon myöhemmin (puhutaan kuitenkin geologisesta ajasta). Täydellisyys on myös vain käsite, saattaa olla syntynyt geneettisesti, mutta ehkä jossain vaiheessa on tapahtunut kammotava virhe, ja alkuperäinen "suunnitelma", jos sitä on ollutkaan (epäilen vahvasti), on kadonnut geeneistämme, mikä on johtanut siihen että olemme kaikki pelkkiä lihasäkkejä, "tarpeettomia" olentoja jotka eivät koskaan voi saavuttaa täydellisyyttä (geenien kannalta), koska siihen tarvittava informaatio on kadonnut. ehkä sitä ei koskaan ollutkaan, joka johtaa näkemykseen ihmiselämän pohjimmaisesta tarkoituksettomuudesta ja "satunnaisuudesta" (toinen käsite, siitä lisää myöhemmin. Nyt riittää kun toteamme 'ex nihilo nihil fit', tyhjästä ei tule mitään, eli kaikelle on syynsä). Geenin tarkoituksettomuus. Jos geenit olisivat alunperin sisältäneet "ohjeet" esimerkiksi täydelliseen "autuuteen" (ei ehkä selviytymisen kannalta järkevää), ja kuitenkin juuri nuo kyseiset paketit olisivat ikuisiksi ajoiksi kadonneet, jättäen jäljelle vain kasan mutantteja, joilla ei ole mitään sen tarkempaa tekemistä kuin kopioida "virheellistä" geneettistä materiaaliaan, niin mitä helvettiä siinä tapauksessa tulisi tehdä? Mikä "minä" silloin olen? Miksi "käytän" näin paljon lainausmerkkejä? Onko tämän perimmäinen käsittäminen jo itsessään transendessi, lihan ja egon? Nähdä itsensä (dna) kaikissa (ja kaikessa, sillä mistä se alkuperäinen olio sitten tulikaan?)

Onko kohta jo kahvitauko?

[Ei aihetta]Perjantai 17.08.2007 15:23

Kohta alkais viikonloppu. Se on kiva asia. Tämä viikko onkin ollu aika tylsä.

Tiistai 14.08.2007 15:04

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.08.2007 20:29

Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei seitsemän tai viisi, vaan kuusi. Sillä ei ole väliä, kuinka turhia tai omituisia kysymykset ovat - kysy ne joka tapauksessa. Liitä tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja katso, mitä sinulta kysytään.

Kuinka hyvin tunnetkaan tyttöystäväsi?Perjantai 03.08.2007 12:17

Kuinka kauan olette seurustelleet?
- 2kk
Miten hyvin luulet tuntevasi hänet?
- vois tuntee paremminki

TYTTÖYSTÄVÄNI...
Syntymäaika:
- 11.07.1989
Missä asuu:
- tässä missä mäki
Sisarukset:
- on sill veli
Opiskelupaikka/ammatti:
- RAOL
Unelma:
- jaa-a
Suosikkituoksu:
- ei mitään havaintoo
Suosikkikirja:
- lukeeks se?
Suosikkileffa:
- kai se o Aquamarine
Parhaan ystävän nimi:
- Maria
Suosikkiartisti:
- ei tietoo
Suosikkibändi:
- Weezer
Suosikkinäyttelijä:
- ei havaintoo
Idoli:
- mikä? mä... =)
Harrastukset:
- känni
Kengänkoko:
- alle 50
Pituus:
- jotain 160

YLEISTÄ...
Montako exää hänellä on?:
- yks kai
Hänen pisin suhteensa?:
- varmaan pari vuotta
Hän sai ensisuudelmansa?:
- en tiiä
Millaiset suhteet hänellä on vanhempiinsa?:
- hyvät
Entä serkkuihin?:
- hyvät kai
Onko hänellä jokin sairaus?:
- ei kai
Muistatko hänen osoitteensa?:
- juu
Millainen hänen huoneensa on?:
- mikä huone?
Lemmikkieläimet?:
- ei oo
Hän vihaa...:
- kaikkee mistä ei pidä
Hän rakastaa...:
- mua?
Miten juo kahvinsa?:
- ei juo
ONKO HÄN...
Fiksu:
- on
Hyvä ruotsissa:
- en tiiä
Entäpä englannissa:
- kyll kai
Avulias:
- on
Ystävällinen:
- on
Hetero:
- kyl
Empaattinen:
- on
Surullinen:
- ei yleensä
Siisti:
- ei ihan
Hoppari:
- ei
Punkkari:
- ei
Pissis:
- ei mun mielestä

Niin onnellinen...Tiistai 31.07.2007 20:05

Myö mänimmä kihloosiin .. ¨_¨

Luonneanalyysin mukaan...Maanantai 30.07.2007 13:10

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Viikonloppu takana...Maanantai 30.07.2007 12:17

Lentipalloa, viinaa, karaokea, karhun metsästystä, keikka ja lisää viinaa. Kivaa oli...

edit: niin ja Simpsoni-leffa sunnuntaina Wazuxin kans.. se oli niin ihanaa...

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 15:16

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN
LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT?
JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI
JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ..
JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITTETAVASTI PELKURI....

KivaaMaanantai 23.07.2007 16:23

viikonloppu oli kiva... käytiin paarissa ja sit oli vähän ehkä riitaakin mutta saimme luultavasti sen sovittua... sit ajeltiin kaupungilla, välillä jopa kahel autoll =) se oli kans kivaa
« Uudemmat -