IRC-Galleria

sssoeenoppaaa

sssoeenoppaaa

eläkeläiset ja viina.

charlie pointKeskiviikko 25.06.2008 08:46

Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 16 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi.



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Alue on ollut rauhaisa viimepäiviin asti. Viimeaikoina läheisessä Du Ni Mihn kylässä on havaittu rauhattomuutta ja kylän suunnasta on kuulunut useita laukausten ääniä. Olen menettänyt kokonaisia partioita ja joukot käyvät vähiin. Radioissa on havaittu häirintää, joka on estänyt saamasta yhteyttä johtajiin ja huoltoon. En edes tiedä saako komentoporras tämän kirjeen sillä tuntuu, että Vietkong hallitsee tällä hetkellä kaikkea laaksossa tapahtuvaa. Alueemme on vähäisten joukkojen takia huonosti valvottavissa. Minulta uupuu miehiä sekä a-tarvikkeita, eikä aluettamme ole huollettu kuukausiin. Tarvitsen välittömästi a-tarvikkeita, ruokaa, vettä ja sotilaita. Tällä hetkellä osastoni koostuu lähinnä uudelleen sijoitetuista joukoista, kuten Airbornen jääkäreistä, Aircavarlysta, Marineista ja vahingossa alueellemme lähetetystä muutamasta Green Beretin miehestä. Loppu.



Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 21 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi.



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Sissi toiminta on alueella suurentunut. Laaksossa kaikuu yhä enemmän laukauksien ja taistelujen ääniä. Olen menettänyt lisää sotilaita partiotehtävillä. Radioliikenne on yhä epäselvää. Kylässä on myös havaittu uusia kyläläisiä ja epäilemme heitä osaa sisseiksi. Epäilemme, että kyläläisiä on pakotettu piilottamaan kylänsä alueelle aselähetyksiä. Emme ole kuitenkaan löytäneet kylän alueelta mitään lähetyksiä. Joukkojeni tilanne alkaa olla kriittinen. Joukot eivät riitä kylän ja alueen tutkimiseen asekätköjen löytämiseksi. Alue on muutettava täysimittaiseksi sotilastoimi alueeksi. Loppu



Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 22 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi.



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Sissit tekivät aamupäivällä tarkkailupisteeseemme väkivaltaista tiedustelua, joka loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Menetyksiä ei tullut. Olen varma, että varmoja, että Vetkong on tehostanut toimintaansa alueella. Uskon, että sissien toiminta on kohdistunut kylään. Tarkempaa tietoa ei ole. Minulla ei ole varaa lähettää ja menettää enempää miehiä. Loppu



Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 23 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Tiedustelu hyökkäykset ovat jatkuneet tasaiseen tahtiin ja tällä kertaa tappioita on tullut. En tiedä kuinka kauan tämä pieni osastomme vielä kestää. Mieheni kärsivät jo nälästä ja vakavasta unen puutteesta. Jos tämä kirje tulee perille komentoportaalle, niin tarvitsemme täydennyksen HETI. Tämä alue on pakko pitää muuten Vietkongilla ja NVA:lla on suora kulku Vietnamin puolelle tältä alueelta. Loppu.







Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 24 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi.



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Hyökkäyksiä ei ole ollut nyt hetkeen. Pelkään, että hyökkäykset tulevat jatkumaan ja voimistumaan. Lähetin viimeinkin partion tarkastamaan kylää ja sitä ympäröivää tiheikköä. Partiointi reissulla löytyi Vietkongin asekätkö ja lisää on luultavasti olemassa. Kyläläiset eivät paljastaneet asiasta mitään, vaikka minulla on nyt vahva epäily että Vietcong on värvännyt siviileitä kylästä omaan toimintaansa. Kätköstä löytyi muutamia venäläisiä ak-47 rynnäkkökiväärejä niihin ammuksia. Alue tarvitsee haravoida näistä kaikista asekätköistä ja meillä ei ole yhtään R-tarvikkeita jäljellä. Tarvitsen myös R-tarvikkeita kätköjen tuhoamiseen.. Mieheni ovat ristineet Du Ni Minh:in laakson nyt Charlie Pointiksi! Loppu.





Vietnamin ja Cambodian raja-alueella heinäkuun 25 päivä 1967 Du Ni Mihn laakso. Tarkkailupiste raportoi.



Kapteeni John Graig tarkkailupisteen Charlie Point komentajan raportti. Sissit iskivät voimakkaasti tukikohtaani, mutta saimme pidettyä asemat raskain tappioin. Miehiä on enää ryhmällinen jäljellä ja sissejä tuntuu olevan kuin punamuurahaisia keossa. Pidämme tukikohtaa pystyssä viimeiseen mieheen ja emmekä luovuta Charlie Pointtia helpolla Vietcongille. Loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.