IRC-Galleria

sokeenoppa

sokeenoppa

eläkeläiset ja viina.

aika lolKeskiviikko 31.12.2008 14:13

haaste!Keskiviikko 24.12.2008 13:08Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

-M16
-cola pullo
-tietokone
-kännykkä
-tiger stripe

-eve<3
-antti
-jenna
-piili
-koikku<3

madcamp3Perjantai 19.12.2008 00:23


Taistelu Madcampista jatkuu..

Viime taisteluissa Venäjä onnistui miehittämään Madcampin.
Eurooppalainen iskujoukko oli aikeissa hankkia salaista materiaalia siinä kuitenkaan onnistumatta. Joukko on vetäytynyt Suomen alueelta.
Tilanne on muutenkin rauhoittunut ja Venäjä hallinnoi Mc:n aluetta.
Suomalaisten joukkojen komentajat ovat käyneet kuitenkin neuvotteluja mahdollisten liittolaisten kanssa. USA:n kanssa käydyt neuvottelut ovat johtaneet tilanteeseen, jossa USA on luvannut antaa täyden tukensa ja lähettää apuvoimia Suomen joukoille.
Muiden liittolaisten kanssa neuvottelut ovat kesken.
Suomalaisten tavoite on saada Madcamp, sekä muut tärkeät kohteet takaisin omille, jonka jälkeen rajaa puolustetaan viimeiseen mieheen.

Suomalaiset komentajat neuvonantajineen ja USA:n erikoisjoukkojen avustamana tekevät operaatioon tarvittavat suunnitelmat lähi kuukausina. Suomalaiset lähtevät toteuttamaan tätä vaativaa operaatiota ensi kesänä.

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 23:39

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa.
Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 00:20Hei.
Nimeni on Teddy.
Olen 8v.
Minulla ei ole silmiä.
Minulla on verta kasvoillani.
Olen kuollut.
Lisää tämä päiväkirjaasi, tai sinulle tapahtuu jotain yöllä

<3Tiistai 18.11.2008 23:49

Laita tämä merkintä päiväkirjaasi jos oikeasti rakastat jotain ihmistä.

[Ei aihetta]Lauantai 15.11.2008 19:11Se, kenet toivot olevan vierelläsi lopun elämäsi ajan, pidä siitä kiinni, äläkä päästä irti. Kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä, tai se ketä ajattelit tätä lukiessasi löytää toisen, jonka kanssa haluaa viettää loppuelämän.

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 22:53

Yksi tyttö oli toisella yötä, tytön isä oli kotona. Tytöt ottivat rauhassa kuvia huoneessaan. Yksi tytöistä meni hakemaan juotavaa..

Kun tyttö sitten meni takaisin toinen oli kadonnut.

Tyttö meni kysymään isältään, mutta isäkin oli kadonnut..
Vaikka tyttö kuinka ja kuinka etsi hän ei löytänyt kaveriaan, eikä isää..

Tyttö meni takaisin huoneeseen ja kun hän katsoi pöydälleen siihen oli ilmestynyt yksi kuva, jonka tytöt olivat ottaneet, kun hän katsoi kuvaa tarkemmin hän näki että tyttöjen viereen oli ilmestynyt musta varjo..
Tyttö kumminkin ajatteli että se oli hänen varjonsa..

Tyttö meni keittiöön hakemaan kännykkäänsä..

Yhtäkkiä jostain kuului : " IIK!"
Tyttö arveli että hänen kaverinsa olisi kiljaissut, koska olleensa piilossa hän olisi voinut nähdä hämähäkin..

Mutta kuin tyttö meni huoneeseen se oli aivan tyhjä..

Ja kun hän katsoi sivulleen, hän näki että hänen vaatekaappinsa oveen oli teipattu kaksi kuvaa, molemmat olivat tyttöjen ottamia..

Taas kun hän katsoi kuvaa tarkemmin siellä näkyi se varjo, mutta nyt se oli muodustunut ihan selviksi kasvoiksi..
Tyttö ei kumminkaan huomannut sitä, koska hän vain vilkaisi kuvaa..

Tyttö meni takaisin keittiöön soittamaan kaverilleen jos hän olisi vaikka mennyt ulos, mutta ennen kun hän ehti soittaa hän kuuli kun huoneesta meni telkkari päälle..

Tyttö meni huoneeseen ja katsoi telkkaria, nyt telkkariin oli teipattu kolme kuvaa, siinä oli ne kaksi ensimmäistä ja samaa kuvaa, mutta nyt siihen oli taas ilmestynyt yksi kuva lisää, tyttö tarkkaili kuvia..

Tyttö huomasi ensimmäisessä kuvassa sen varjon, seuraavassa kuvassa sen varjon, joka oli muodostunut pääksi ja kolmannessa kuvassa oli ihan selvä riivaaja heidän välissään..

Tyttö säikähti kauheasti ja pani kuvat telkkaria vastapäätä olevalle pöydälle ja kun hän kääntyi ovelle....

... se riivaaja kuvassa seisoi hänen edessään.


LOPPU


Kopioi tämä omaan päväkirjaasi, tai sama tapahtuu sinullekkin..

kultaTorstai 06.11.2008 22:36

kommetointisi on estetty puoleksi tunniksi floodamisen takia