IRC-Galleria

sonjass

sonjass

jouluaatto ja ruoka:)rauhallista tulee.

Viikon budjetti 0,14centtiäLauantai 04.08.2007 18:41

Siihenhän se sitten meni, eikä edes kaduta, että tuli tuhlailtua niin paljon loman aikana:) Hyvä mieli jäi päälimmäisenä mieleen.

Lauantai illalla pakattiin laukut valmiiksi Rovaniemelle lähtöä varten. Ei tuntunut yhtään, että oltais lähdössä johonkin kun yötä vasten mentiin. Löydettiin kun löydettiinkin eläinvaunu, jonka joku käsitöitä nypläävä poika meille ystävällisesti näytti kun huomasi, että noi on ihan hukassa. Eläinvaunussa meidän kanssa matkusti afrikkalainen kääpiösiili. Fido vähän aluksi ihmetteli mikä kolisee ja haisteli missä ollaan, mutta meidän käytyä makuulle sekin simahti. Eipä siinä sitten muuta kuin asetuttiin nukkumaan; Teemu lattialle ja minä penkeille. Yöllä neljän aikaan heräsin ns.koiranunesta kiskomaan jotain päälle laitettavaa kun oli ihan jäätävän kylmä. Ilmastointi oli varmaan jätetty päälle. Pakko oli vielä nukahtaa, että aika menisi nopeampaa.

Tulihan se aamu sitten ja isä oli meitä vastassa. Pihaan tulessa Mari ( toinen bichon frise) oli ikkunassa ihmettelemässä keitä oltiin. Fido kuunteli haukuntaa ja oven avauduttua se oli menoa sitten. Koko päivän ne juoksi ja tutustui toisiinsa. Me puolestaan lähdettiin kylään mummon luo jonne oli tulleet myös tätini ja hänen miehensä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa!

Illalla saunottiin, grillattiin ja muuta mukavaa.


Maanantaina lähdettiin ostoksille. Isä lähti maksumieheksi, mutta hätäisen katselun jälkeen, kuuman sovituskoppikierroksen jälkeen päätin ettei tunnin shoppailu riitä mulle. Ei se edes ehtinyt tuntua miltään kun ei kahville edes ehtinyt pysähtyä. Suunta oli siis koti. Mökötin tietenkin aikani ja päätin muilta kysymättä, että huomenna uudestaan:)!

Illalla vuokrattiin leffa ja lenkitettiin koiria.

Tiistaina heti aamusta piti mennä mummon luo syömään. klo.11, siis lounaalle juuri kun me oltiin syöty aamupala puoli 10..mummu nyt olikin jo heränny 05.00.
Sen jälkeen isä heitti meidät kaupunkiin, antoi fyffeä je me shoppailtiin 4h ja se olikin just riittävä määrä.

Illalla mentiin sit kylään mun sedän luo.

Keskiviikkona oli sateinen päivä ja olitiin lykätty veneelle menoa eikä olisi kannattanu koska nyt oli liian myöhästä :( Mutta sen sijaan mentiin kiinalaiseen lounaalle ja sen päälle leivoskahveille. Otin cafe latten ja sitruunajuustokakun palasen. Hoh, sen jälkeen vielä muutama kauppakierros.

Koirat oli odottaneet meitä ja kuultiin, että ne oli kilpaa haukkunu siellä. Mari oli kyllä varsinainen vahtikoira. Joka kerta kun pienikin krapsahdus kuului se oli heti haukkumassa ja Fido tietysti villiintyi mukaan. Me ottettii joka tapauksessa päiväunet. Väsytti ihan hulluna vaikken kummemmin minään iltana valvottu.

Tostai aamulla lähdettiin takaisin suuntana koti:) Seuraavana aamuna oli aika lähteä Turkuun.

Lainattiin äidin autoa ja huristeltiin niin, että oltiin perillä kahden maissa. Vietiin kamat sisälle ja suurin piirtein heti lähdettiin kaupungille systerin kanssa. Nyt oli Teemun vuoro ostella itselleen ja löysin mäkin vielä jotai mitä piti ostaa jo Rovaniemeltä.

Illalla käytiin kävelyllä vuokraamassa leffa. Fido pääsi koirapuistoon ja sielä olikin hauskaa! Sitä ajettiin takaa vaikka se on yleensä takaa-ajaja.

Lauantaina Sandra esitteli meille autosta käsin ruotsin laitosta sun muita. Ne oli helppo huomata kun se samalla lisäsi kaasua ja näytti rakennuksia. Jäi siis hyvin mieleen mikä oli mikin. Ei siitä sen enempää :)

Pienen levon jälkeen lähettiin pelaamaan minigolfia, jossa kesti yli tunnin suorittaa 18 rataa. Mikä johtuu varmaankin pelitaidoista...
Suoraa suihkuun sen jälkeen ja ajoin meidän kaupungille Blankoon, johon mentiin syömään. Siitä alkoi sitten baarikierros, minkä aikana/jälkeen olin porukan ainoin selväpäisin. Niimpä innostus katosi oikeata baaria etsiessä. Kiva oli kyllä nähdä minne seuraavaksi kannattaa mennä suoraa tietä.

Sunnuntai aamulla ei siin ollut mikään ja minä sitten ajoin meidät porin yyteriin, jossa kapulaiset sai selvittää päätään*heh* Fido tutustui lisää koiriin sielä rannalla me käytiin uimassa. Ihanaa vettä ja pehmoinen hiekka.

Oivoi, kotiin oli veilä matkaa, mutta seura piristi :) Onneksi loma jatkui vielä muutaman päivän.

Kaikin puolin mukava vaikkakin nopea lomaviikko!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.