IRC-Galleria

nyt varmistu paippii lähtö!Torstai 31.07.2008 17:51

uujeee! niina pelasti päivän! pääsen lähtee niitten kanssa. se kultanen oli hommannu mulle lipun ja kyydin ja vielä mökinki! ihanaaa<3 toivottavasti tulis yhtä täydellinen reissu ku viime vuonnakii! namnam. uuh oon taivaas :D haluisin hentulta eilisiä kuvia!

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 15:05

huhhuh mikä ilta. join vaa 5 sidukkaa,3 lonkeroo ja 3 kaljaa ja olin ihan tillintallin :D ensin olin saaran kans lammella ja sitte menin kaupan kautta hentun luo. lauleltii karaokee ja kaikkee muuta kivaa :D sitte jossai vaihees saaraki tuli ja lähettii lammelle.se oli käyny rosson teatterilla.jillailtii sit siinä lammella ja hentun kanssa raahailtii niitä vitun liikennemerkkejä :DDD saara lähti kottiisa ja me mentii hentun kanssa lekkerii;D siinä oli joku vitun ärsyttävä ukko jonka kans mulla meni melkei hermot.nyt ei oo yhtään kiva olo hei! en ymmärrä miks mulle tulee nykyään krapula :/ lempiharrastuksesta alkaa mennä maku!

VITUN KYTÄT!!!Keskiviikko 30.07.2008 22:19

voi saatanan mulkut! antovat kaikki tavarat takas paitsi sim kortin! vitun idiootit mitä ne luulee tekeväsä sillä?! joo mut lähettii ryyppäämää hentun kans.illasta terassille saaran kans. mitähä tästäki tulee.ja voi viuttu nanni ei lähe paippii, mistä saan toverin mukaa? voi paska kaikki päi vittuuuuu

Chris<3Keskiviikko 30.07.2008 01:15

Näin viimeyönä maailman ihaninta unta<3 sitte äiti tuli herättelemää töihi ja olin vitu äkänen. kyllä mä sit rauhotuin ku lähettii tuplille päi. oli vähä parempi päivä ku eilen mut oli paljo kiireisempi. ne pojat on nii nameja! :D tultii sit joskus puol viis kotii ja katoin salkkarit ja menbin nukkuu.nyt heräsin eikä väsyttä ollenkaa,mitähä sitä tekis?huomenna käyn hakee kyttälästä mun phonen,ikävä ollu<3 vois lähtee tupakoimaan -->

vittu mikä päivä!Maanantai 28.07.2008 23:01

Heräsin joskus kuuelta ku oli töihi lähtö :/ väsytti iha vitusti ja näin yöllä viel jotai hirveitä unia kummituksista ja sitte musta oli tulos antikristus :D sitte töis oli jotai 150 pikku poikaa kiekkoleirillä ja jouduin juoksemaan iha kunnolla! kaadoin semmosen ihanan pikkupojan päälle mehut :D koko lattia oli täynnä mehua ku häselsin iha kunnolla. sitte semmonen jätkä puristi mua vittu perseestä!! aah mut on siel ainaki silmän iloo! leikkasin haavan käteen ku leikkasin kurkkuja ja jumituin kahtomaa valmentajia ku ne piti kunnon hikitreeniä ulkona,puukko lipsahti vähä kädest,nammmm<3 pakko kyl kohta rueta nukkumaa et huomenna taas jaksaa. ainii,sain kunnon huudot ku en tienny kuka on joku vitun sami kapanen?? vai mikä vittu se nyt oli :D voi minä kyllä karkaan kotoo en jaksa mennä sinne enää huomen :/ nii ja mua juoksutettii iha kunnoll! muut vaa seisoskeli nii kuuluu vaa koko ajan: sonja,vie tuonne mehua,teetkö leipiä,keitätkö kahvia,vietkö roskat... ei ollu kiva.

kpo rokki takanaSunnuntai 27.07.2008 19:12

Voiha vittu sentää :D perjantai meni iha kujalla,hävitin laukun mis oli kaikki tavarat.puhelimet,kukkaro,avaimet,meikit,kamera ja se oli vitun hieno laukku!!! saatana.no puhelin ainaki on kyttälässä,kerranki niistä jotain hyötyä! rymysin joskus viien aikaan sit kotiin.ei ollu ees niitä avaimia nii piti hakee naapureilta vara-avain. hävetti iha vitusti mennä keskellä yötä humalassa hakee niit. olin sitte kokkaillukki :DD nii ja aamulla mietin et missä vitussa mun vaatteet on ku heitän aina ne vaa lattialle et pääsen nukkumaan nopeet,olin viikannu ne nätisti kaappii :D nii ja eilen sit sain houkuteltua nannin messii.ostettii vaa sidukkata ja lonkeroo.oli iha pikkune hiprakka :) ja muutenki oli kivaa.en ees hävittäny nannia eikä tapeltu :D en riidelly ees kenenkää kanssa! edistystä sonjaaa! tultii sit kahen bussilla eile nannin luo.oli hulvaton matka :D nanni nukku ja me naurettii jonin kanssa sille iha vitusti. sitte oli jotai ismo laiteloita bussi täynnä :D mutta oli hauskaa. haluun vaa mun tavarat päk!!!!! äiti tykkää, voi paska kohta pitäs kotii lähtee. jos uskallan :D ja huomenna ois töitä :/ eiiii en jaksa!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 03:41

haaa oltii eile juomas saaran kaa ;D
otettii eka saaran luona ja hiippailtii keskustaan.minä sitte hävisin baarii :/
tänää ei ollu yhtää kiva olo!! kävin tiinan kanssa tsippailee keskustassa ja sitte miia tuli käymää meillä =) naurettii vanhoilla hölmöille jutuille ja luettii meijän ylä asteen lappusia :DD sitte repesin nii pahasti et multa tuli mehut nenästä,miia vaa nauro vieressä :S äitiki tuli tänää himbee,oij sain ruokaa!!!! kohta ois jo kpo rock,blaah mitähä siitäki tulee :D

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 19:58

päk tu kuopio!
eile tultii poijes nannin mummolasta.keräiltii mansikoita ja sekoiltii :P olin puhunu unissani iha kivasti: " nyt jos lähet nii se on viimenen virhees" "VITUN HUORA TAPAN SUT" "haha kuolleet ei valehtele" voi vittu me naurettii ku jasu kerto mitä olin selittäny :D
oli hauskaaa!!!! nyt saaran kanssa kuppia kovalla koolla! hauska ilta tulee hoi!joo mut saara haluaa miehen eli menoks.. mo!

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 21:11

hiih tultii eilen nannin mökiltä. oli hirrrrmu hauskaa! pelattii poliisia ja roistoo ja 10 tikkua laudalla :D juoksin sitte jostai paskakasasta ja nokkospuskasta :D jasulla oli oma radio asema ja kaikkee hauskaa :D kävin joksun kanssa treffeillä ;D eile sit käytii keräilee mansikoita nannin mummon luona ja sitte olin saaran kans.olin kotona ehkä joskus kolmelta. heräsin tos ehkä tunti sitte. kamalaa oli nukkua yksin!!! :/ mitähän sitä tänään keksis?

landellePerjantai 11.07.2008 19:09