IRC-Galleria

hallo! Tiistai 05.09.2006 15:59

nonnnniiiin... ekaks pikku arvotus: mitä tapahtuu jos olet viikon käyttämättä galleriaa ja ystävilläsi on kauhea ikävä sinua?

vastaus: saat 52 kommenttia joissa kaikissa pyydetään sinua palaamaan kotiin eri tavoin.

että silleen. joo tosiaankin olin viikon katkolla kun nettiystävämme icf-ga päätti lopettaa oman internettinsä joten myöskään meilläkään ei toiminut internet. onneksi alpen resort pelasti taas päivän :) ainut paska homma on vaa se et saan taiteilla tän netin kaa ku se toimii vaa parvekkeen nurkassa tietys asennossa.. ikävä ich-gaa <3 neideille tiedoks että en oo tulossa takas ennen aikojani vaik siltä tuntuiskin. sairas ikävä on kyllä kaikkia. lohdutukseks voi sanoo et kolme viikkoo menee nopeesti. :D

viime viikkoo meni tosi nopskasti koska mutsi ja ne oli käymässä ja meikäläinenki pääs zürichii shoppaa :D ja aatelkaa! osasin ihan ite mennä junalla zermattista zürichii vaikka jouduin vaihtaa junaa briegissä ja bernissä. siltikään en ekyny. mitä nyt briegistä tuleva juna oli 15 min myöhässä joten myöhästyin seuraavast junast ja jouduin haapolee bernin juna-asemalla reilut puoli tuntia.. mut se oli sen arvosta koska pääs ulos täst pikku kyläsestä. zürichissä mutsi ja mun tätini anne oli mua vastas asemalla josta me sitten käveltiin varmaa 500 metrii keskustaa jos kaikki kaupat oli. siellä me sitte viihdyttiinki seuraavat 5 tuntia. tulikin ostettuu t-paita, villapusero, housut, huppari, laukku (of course) ja jtn pikku sälää eikä rahaa ees menny paljoo :D oisin kyl halunnu yhet buutsit ku ne oli ihme kyllä täysin sopivat mun jättijalalle mutta hinta ei ollu mulle sopiva, 290 frangii.. äitinkää lompakko ei tykänny ajatuksesta joten ne jäi sinne hyllylle ihan yksin :'( nyyh. ku jalat ja selkä oli iha paskana shoppailusta me päätettii siirtyy sirkulle joka on mun tädin kamu, jonka luona me oltii yötä. se asu zürichin keskustast jonku 10 minsan matkustamisen päässä sellases jätti talos joka oli vanha talli. aika omalaatunen talo anyway. me oltii siäl ilta ja vedettii parit kaljat ja ajatelkaa.. me käytii mutsin kaa molemmat nurkan takana piilossa polttamassa mun tädiltä salassa koska mutsi ei halunnu et se näkee ku me poltetaa.. mut silti mun täti huomas ja tuhannetkahdeksannetsadannetviidetkymmenetneljännet huudot röökistä tuli taas. mut ei se mitää. sainpaha ainaki näin laillisesti polttaa. ruuan jälkee mutsilla oli mulle kiva ylläri. se oli ostanu mulle 4 jumbopussii ÄSSÄMIXEJÄ!!!!! :D toisin ne on kaikki jo syöty xD mut yhen niistä mä annoin elenalle.

perjantain me herättii jo suht aikasi ja juotii aamukahvit ja pakattii kaikki uudet kamat laukkuihi ja sirkku meni kahville jonku sen tutun kaa ja me kolme (siis mä mutsi ja mun täti) lähettii kattelee vanhaa kaupunkii jossa mun tädiltä sitten varastettiin lompakko jonka sisällä oli myös passi. me sit juostii aluks ettimaässä kaikist kaupoist jos me oltii käyty mut todettii et se on varastettu sen laukusta. seuraavaks sit poliisi asemalle jne. sit seuraavaks piti ajaa berniin jossa on suomen suurlähetystö jost mun täti sai uuden passin. aikaa meni aivan perkeleesti. päästin sit joskus vihdoinkin lähtemään kohti zermattia ja näille neideille tuli nälkä. no ei siin mitää, pysähdys lähimpää kaupunkii ja safkaa naamaan. lyhyin reitti zürichistä zermattii menee nii et yhes kohas ei oo autotietä vaa pelkkä junarata jota pitkin kulkee autojuna, joho ajetaa autot ja se menee n 20 min tunnelis ja siel o pimeetä. se oli aika outo jutska. me poimittii tanja ja carla vispistä kyytii ja sitte kuski vaihtu sirkusta anneks joka ajo aurinkolasit päässä vaikka oli ihan törkeen pimeetä... koska zermatt on autoton kylä täytyy kaikki autot jättää täschii joka on 5 km enne zermattii ja siit ottaa juna zermattii. niin siis tehtiin. seuraavaks kamat hotellille ja safkapaikkaa joka tekee ruokaa viel kymmenen aikaa metsästämää. siel me sit vedettii pizzaa ja kaljaa ja viinii jne.. ja taxilla himaa koska kukaa ei halunnu kävellä xD

hitto täst jutust tulee pitkä.. onnee niille jotka jaksaa sen lukee.. munna pitäis alkaa kirjottaa romaanei parin päivän tapahtumista :D no joo mut lauantain me mentii aamupalalle café dariolii jossa eeva-liisa teki meille kahvit :) se ainut suomalainen zermattilainen mun tanjan ja carlan lisäks siis. siel me sit mietittii et mitää tehää lauantai ja rouvat halus lähtee ylös kattoo jäätiköitä. 45 minuutin junamatkalla oli kyllä sveitsiläinen hinta. 72 frangia menopaluu. mut silti nää halus lähtee ja mikäs siinä ku ilmaseks pääs. kahvilasta me sitte lähettii vaihtaa vaatteet ja ostaa eväitä.. kello kaks me sitte vihdoinki päästii lähtee ja istuttii junas joka myös oli hyvin sveitsiläistä tyyliä, hidas. ylhääl oli lunta ja me innostuttiin pelaamaa lumisotaa :DDD hauskaa oli ja maisematki aika makeet :D enpä aikasemmin oo ollu 3100 metrin korkeudessa. sieltä ylimmältä asemalta me patikoitiin seuraavalle asemalle tunnin matka ja hypättiin junaan.
ja taas oli kaikilla nälkä joten me lähettii safkaamaa bahnhofbuffettii josta mutsi ja nää sit lähti takas zürichiä päin.. ja mä jäin tänne pikku määmäämaahan. ja takas en oo tulossa ennen 27 päivää. tuun joskus 27-30 päivä tätä kuuta himaa.

sen pituinen se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.