IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run

KYLLÄ KOTI ON KIVA. o////////////Lauantai 24.11.2007 00:02

Tultiin anen kaa hesast.~ Lallalaa jalat on paskana ku kierretty koko keskusta läpi saatana ja kävelty siel satees ja kuras. :''DD Ja välillä me eksyttiin ja kysyttiin j o p a kolme kertaa neuvoo mut aina ne immeiset oli jotain ulkomaalasii ja silleen sry we don't speak suomi.

Haha. Ja kampis bongattiin elitistei ja stalkattiin niit ylemmist kerroksist. Ane oli ihan paniikis et OMGGGH niinq jiirui onks mun tukka hyvin ja huus ihan kurkku suorana siellä ja mun piti hyssytellä. LOLOLOL JA ME NÄHTIIN ASKO. Se idolstuomari. :
DDD Käveltiin robert's coffeen ohi ja tuijotin sinne ikkunaan et ompas tutun näkönen mies ja sit se hymyili ja ane rupes osottelee ja me hajottiin ku tunnistettiin kuka se oli. Nomut kampis hengattiin ja forumis ja herrajumala ku blippo oli taas pinkki.

Vittuku olis rahaa ostaisin morticiat ja backstreetit tyhjiks. ;__; Aah kaikkee ihanaa. Morticiaski oli sellaset ylihotit hoitsukorkkikset ja droolasin niitä ihan kybänä.<3

Mitäs vielä.........

Hotelli oli ruma ja me katottiin siel huonees teeveestä bratzii. Vähän bratzitki on rumii herrajestas. Tulin just äsken rauttikselta ja junassa anella oli menny autokarkki nenään ja se yski ja röhisi. Oltiin aika hysteerisii koska meil oli ihan vitusti irtsareit ja saatiin sokerii lolll.

Mut nyt oon kotona dataamassa ja ach ku oli hauskaa.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.