IRC-Galleria

spoge

spoge

pieni mutta pippurinen

millainen viettelijä olet?Sunnuntai 02.12.2007 10:37

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?15

Unelmien täyttymys

Sinä olet jokaisen miehen unelmien täytymys. Muotoaan muuttavan fantasiahahmon tavoin tarjoat jokaiselle mielikuvan hänen unelmiensa naisesta. Ei siksi, että olisit täydellinen, vaan siksi että olet taiturimainen kameleontti. Vaistoat käsittämättömän herkästi toisen toiveet ja osaat esittää itsesi juuri sellaisessa valossa, että matto lentää vinkuen valloituksesi jalkojen alta ja polvet kieltäytyvät kantamasta.

Osaat imarrella niin taitavasti, ettei sitä edes huomaa, vaan mies sulaa sormiisi ja tuntee itsensä satujen sankariksi. Viiden lapsen isä unohtaa perheensä ja miljonääri luopuu omaisuudestaan saadakseen olla edes hetken rakkautesi kohteena. Ja jotenkin onnistut säilyttämään illuusion niin vahvana, että jälkeesi jättämät ihmisrauniot haaveilevat vielä pitkään - jotkut lopun elämäänsä - yhteisestä tulevaisuudesta kanssasi.

Ongelmaksesi muodostuu kuitenkin se, että muuttuessasi valloituksesi unelmien täyttymykseksi unohdat - kerta toisensa jälkeen - omat unelmasi. Niiden jäädessä täyttymättä, et itse jaksa kovin kauaa jatkaa yhden naisen showtasi. Sisäinen tyhjyys ajaa sinut ennen pitkää seuraavan uhrin eteen. Kierre pysähtyy vasta, kun kohtaat omat unelmasi - ja annat jonkun toisen toteuttaa ne. Uskalla tulla rakastetuksi sellaisena kuin olet, niin voit lopettaa esittämästä sitä, jonka luulet toisen haluavan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.