IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kuopiossa!Tiistai 09.12.2008 17:15

Hihhii tulin torstaina tänne Kuopijjoon ja lähin heti samana iltana olevinaan yhelle kaljalle.. mut tais taas kerran jäähä se _yhelle_ suunnitelma siihen ku Virtasessa oli hevikaraokkee :D. Pääsin vihdoin ja viimein vetämään Tuukan kanssa Nightwishiä, laulettiin Wish I had An Angel (joka vedettiin kerran jo kesällä), mut sit laulettiin myös Slaying The Dreamer ja Dead To The World. Oli kivvaa :D. Sit hoilasin yksinään Fullmoonin ja Read My Scarsin :). (Noita kahta pääsee kyllä Joensuussaki laulamaan ku ovat biisilistalla ainaki Kolumbuksessa, mut enivei, muita laulajia ku ei pahemmin ollu.. :D). Perjantainaki kävin Virtasessa, sillon ei tosin ollu karaokkee vaikka oikeesti sen ois pitäny olla perjantaina.. Ja sunnuntaina käytiin jälleen Virtasessa, pelattiin pari kertaa Guitar Hero "Rock Band" -peliä, toimin basistina. Eka biisi, (Don't Fear) The Reaper meni putkeen mut sit Paranoid kusi kolmeen otteeseen. Tosin se ei johtunu miusta. :D

Että tämmöstä tällä kertaa. :D

Tänään ajoin autoa keskustassa, oli pelottavvaa ku en ollu aikasemmin Kuopiossa ajanu. Mut veli toimi oppaaana nii ei tullu pahemmin paniikki tilanteita :).

Tulevana perjantaina ois Virtasen Rokin 1-v. synttärit, kattoo josko sitä vielä sillon majailis täällä päin.. :)

Mutta joo, tällänen meininki täällä siis. :D :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.