IRC-Galleria

VahinkojaMaanantai 28.09.2009 00:01

Ei pitäny perjantaina alunperin edes ottaa, mutta jos piti nii vain muutama. Nno, menin istumaan iltaa Jarkon luokse Noljakkaan ja siellähän ol boolia mikä sisälsi viinaa ja absinttia. Eli eipä illasta tullutkaan sit kovin selväpäinen.

1. Oksensin baarissa (kannattaa juoda liian nopeasti ja huomata että hups, ei ois kannattanu)
2. Pääsin virkamiesten kyydillä kotia (kannattaa ruveta lepäilemään penkille torin laidalla (;)
3. Oksensin kotona (tästä en tiiä)

Ois voinu olla mahti rapelo-olo eilen, mutta onneks nukutti hyvin nii nousin hereille siinä puol kasin aikoja illalla :). Eli enpä vissiin lähtenykään eilen viihtymään vaikka suunnitellu olin lauantaijuopottelua enkä perjantaita. Mutta no, ensviikonloppuna tulee väkisinki kakspäiväset koska on Insomniumin keikkaset :)).

Sitte tuossa viimeyönä nukahin joskus yhen jälkeen, nousin ylös neljän aikaan ja kävin ottamassa Sussun (marsun) viereen sängylle "vähäksi" aikaa: Oli tarkotus vähä aikaa vaan pötkötellä marsun kanssa mutta olinpa sitte nukahtanu uuestaan; heräsin seittemän aikaan ja tajusin et ei helevetti, se marsu on vieläki miun vieressä :D. Onneks Sussu ei ollu liikkunu mihinkään siitä miun pään vierestä, kamallaa jos se ois lähteny tsippailemaan ympäri sänkyä ja tipahtanu vielä reunan yli 8|. Siinä se oli sit ilmeisesti vieressä kököttäny sen kolme tuntia :D. :)

Tänään tajusin jopa herätä joskus vaille yks, tosin kattelin siinä telkkua jonneki yli kolmeen. Ihanaa ollu saaha nukkua kunnolla nyt viikonloppuna, ku viikolla tuppaa vähän kertymään univelkoja. Otin niitä nyt sitte vähäsen poijes, nukuin kahen yön aikana semmoset öö.. 14 + ainaki 10-11 tuntia, eli yhteensä jotain ehkä 25 tuntia :).

Nyt BB -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.