IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 22:56

Elämä on helvetin monimutkasta.

AlkoholiaSunnuntai 30.10.2005 21:12

Huh! Huomaa tosiaan että juomiskyky on kadonnu olemattomiin.. Ennen pysty vetämään päiviä putkeen ja nyt jo kaks päivää saa olon tuntumaan helvetin heikolta. Aamulla olin ihan kuollut. En edes muistanu että viina aiheuttaa niin hirveän olotilan seuraavana päivänä.. Hauskaa kyllä taas oli (kiitos siitä kaikille paikallaolijoille) kyllä se kännissä olo vaan on niin vapauttavaa välillä.

[Ei aihetta]Lauantai 29.10.2005 18:34

Aaargh. Voi luoja mikä olo! Heikottaa ja huimaa ja oksettaa ja päähän sattuu. Hankipa itselleni krapulan pitkästä aikaa.. Enpä muistanukkaan miten inhottava olo tämä onkaan..

Ja eilinen......! Jotku asiat ja sanat tuntu viime yönä ihan loogisilta ja nyt ku alkaa miettiä, ni eipä kaikki ehkä niin hyviä ideoita ollu sittenkään.. Taisi tulla päästeltyä suusta muutamia vääriä sanoja väärille ihmisille, ehkä...en tiedä ja osittain en muista.. Sekin kai kuuluu asiaan.

Jospa mä saisin tän olon parannettua vaikka suihkulla... ->

Äitejä ja vauvojaTorstai 27.10.2005 18:05

Käytiin tänään Vilman kanssa neuvolassa. Mä en kyllä käsitä että miksi mun pitää kahen viikon välein mennä sinne kuuntelemaan ku neuvolatäti lässyttää siitä kuinka ihana ja suloinen ja söpö jne jne Vilma on. Kyllä mä sen tiedän itekkin, enkä jaksa siitä muille hehkutella jatkuvasti. Voin kertoa sen Vilmalle, ei mun tarvii yleisesti sitä päivitellä ääneen ventovieraiden kanssa... Vai onko se kenties joku äidin velvollisuus julistaa julkisesti oman lapsensa ihanuutta?

Ihmisillä tuntuu olevan joku probleema senkin suhteen että näytän ja haluan jatkossakin näyttää ihan omalta itseltäni enkä aio mammaantua. (enkä nyt puhu kavereitteni asenteesta, vaan puolituttujen ja tuntemattomien) Se että mä käytän aikaa mm meikkaamiseen ja vaatteiden valintaan ei ole kuitenkaan Vilmalta pois. Eikö lapsenteon jälkeen muka saisi enää keskittyä itseensä..? Jos mä olen aina tykännyt tietynlaisesta tyylistä niin miksi mun yhtäkkiä pitäisi automaattisesti vaihtaa se löysiin raitapaitoihin ja verkkareihin? O_o

ei voi ymmärtää.

Nyt jos tästä menis tanssimaan Vilman kanssa hevin tahtiin.. :) ->

JehTorstai 27.10.2005 02:28

Kas kas. Tämäpä kätevä ominaisuus... :) Tai enpä sitten tiedä onko se nyt sitten hauskaa kirjottaa asioita julkisesti luettavaksi, mutta kokeillaan.. Jos edes tätä jaksais päivitellä joskus, toisin ku kaikkia muita blogeja.....
- Vanhemmat »