IRC-Galleria

strawberryswing

strawberryswing

I wish that i could freeze the picture and save it from the funny tricks of time.

Minäkö?Lauantai 21.11.2009 15:44

Kaurisnainen voi olla sietämätön kontrollifriikki. Oman elämän kontrollointi ei hänelle riitä, vaan syynissä ovat myös läheisten elämät. Kaurisnaisella on sietämätön tapa tietää kumppaniaan paremmin tämän käytöksessä jokaisen tunnetilan ja motiivin. Kaurisnainen yksinkertaisesti päättää etukäteen, mitä mieltä toinen on asioista. On suuri loukkaus, jos tilanteet eivät mene hänen suunnittelemallaan tavalla. Kaurisnainen on loukattuna todella hermostunut ja kireä.
Sosiaalisesti Kaurisnainen voi olla erittäin pidättäytyvä. Viileä ulkokuori antaa hänestä pelottavan ja jopa tylyn vaikutelman. Tämä tekee Kaurisnaisista vaikeasti lähestyttäviä. He ovat ihmisten kanssa jatkuvasti varuillaan, etteivät joutuisi kohtaamaan pettymyksiä. He pakenevat maailmaa ja vaikeita tunteita yksinäisyyteen. Suurin Kaurisnaisten ongelma on, että he eivät uskalla heittäytyä tunteiden vietäväksi. Siksi he ovat pidättyväisiä myös parisuhteessa.
Kauriit valitsevat tarkasti ystävänsä. Kriteerit ovat kovat ja he sietävät huonosti virheitä.
Kaurisnainen voi olla suhteessa mustasukkainen, mutta ei koskaan myönnä sitä. Mustasukkaisuus näkyy kireytenä ja kohtuuttomina syytöksinä kumppania kohtaan. Kaurisnainen valitsee kumppanikseen usein niin sanottuja luusereita, joita hoivaamalla he voivat tuntea ylemmyyttä. Kaurisnainen on pahimmillaan käskevä, armoton ja kylmä hirviö, jonka kasvoilla on vain yksi tyly ilme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.