IRC-Galleria

sundays

sundays

drown into eyes while they're still blind

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blaaaaSunnuntai 15.08.2010 19:35

Hmmm, Jurassic oli ja meni! Ei ihan kesän parhaita festarireissuja, mutta kokemus sekin. Perjantaina olin about koko päivän Mikkelin matkakeskuksella vaihtamassa rannekkeita, mikä oli muuten ihan kivaa, mutta meinasin paahtua kuoliaaks, ja migreeni toki lisäsi hauskuutta.

Lauantaina heräsin kuudelta, en saanut enää unta, ja lähin sinne alueelle hengaileen. Meinasin tylsistyä kuoliaaks, koska portit aukes vasta joskus aika myöhään. Niiden aukeemisesta saakka jonottelin siinä päälavan edessä sit Sonataa, ja VAIHTEEKS satoi, eikä mulla ollut sadeviittaa, huoh. Ennen Sonataa siinä oli Mokoma ja Irina, jotka oli ihan ok, ja Klamydia, joka oli ihan mieletöntä paskaa. Ainiin ja se joku teknoshitti, mutta niitä en kattonu, vaan istuin lukemassa kirjaa. Sonatakaan ei ollut ihan parhaimmillaan, koska ne soitti vaan tunnin(?!? mitä paskaa oikeesti), eikä setti vaihteeks ollut mikään mahtavin, mutta oli kuitenkin kivaa, ja yleisö oli ainakin jees tällä kertaa.

Sonatan jälkeen harhailin päämäärättömästi työntekijäalueella ja join varmaan kymmenen mukillista kahvia, ja sit pääsin vihdoin joskus kahelta koululle nukkuun. Tänään fiksuna ihmisenä kävelin yli kymmenen kilometriä ensin majotuksesta Visulahteen, ja sit siitä jotain ihme kiertoreittiä keskustaan. Jalat on taas ihan tunnottomat, mutta OON KOTONA JA OMASSA SÄNGYSSÄ♥

Viis päivää mun synttäreihin jäljellä, ja sitte lähetäänki Saanan kans KEMIIIIIN! Can't wait. Mua vähän pelottaa jo valmiiks festarikesän päättyminen, mutta ainakin oon sitte 18 ja voin hukuttaa suruani baarissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.