IRC-Galleria

supersurt

supersurt

fucking greed.

bad hairday<3Perjantai 07.03.2008 23:07

voi hitsit.
kattelin mun vanhoja kuvia, vähänkö mulla on ollu ihania hiuksia.

ekaks.
ne ruskeet pitkät kiharat. oli ne joskus pari viikkoo mustatkin mut sit ne haaleni altaassa. ne oli joka päivä erilaiset<3

sit.
suoristin ne. ihan permanentilla. ja ne oli mustat<3
mulla oli musta suora pitkä tukka ja riina oli leikannu sen tosi ihanasti<3 ne sit kyl olikin mulla vaan hetken, mut ne oli varmaan parhaat.

kolmas.
halusin muuttua. mulla oli ollu joku 5vk edellinen hiustyyli, halusin tehä jotain radikaalia. mun piti leikata yläasteen jälkeen keesi, mut teinkin sen sit vähän aikasemmin. oli aika shokki aluks, mut sit se oli tosi ihana kans<3 kunnes kasvo ulos.

4.
ei sitä keesiä saa ikuisuuksia vahalla pysyyn pystyssä, ja viereisetkin hiukset oli liian pitkät jo. taisin olla koko kesän sellanen poika-rehuletti. lyhyt tukka ja aina huonosti. mut senkin sai onneks pörröön ja lippiksen alle piiloon :P

viis.
halusin pinkin tukan, koska se on niin kaame. eka piti blondata, no nousiko kusi hattuun, no nousi. mun hiuksia ei leikattu kertaakaan vapun ja lokakuun välissä.
sit se pinkki sinne kusen sekaan. oliko pinkki ees yhtä päivää? meillä oli viikonloppuna pelit, olin siis oranssi tukkanen. voi lol.
sitäkään ei kestäny kun viikon, kuten ei kestäny blondiakaan. värjäsin punaseks. sekin kesti vaan 2viikkoa.

kuudes ja viimeinen.
nyt mulla on lyhyt tytöks mutta pitkä pojaks tukka. se on kihara, se on suora. sen saa melkein kiinni. se on ihana, vaikka en siitä aina tykkää. mut sopii mulle<3

7?
mä en oikeen tiiä, mitä tekisin nyt. haluan ton pitkän tukan takas, kaikki tiesi sillon et oon tyttö. mut kaikilla on sellanen.
tarulla on kunnon keesi, sellanen olis ihana. tai sit sellanen mikä mulla oli.
tai joku poikatukka, tosi lyhyt. siili, tai sellanen pari senttiä kaikkialta.
tuo vähän extremeä, kun on kihara.

saa nähdä miltä näytän huomenna :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.