IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.03.2006 21:01

eilen oli loistava päivä. käytiin tupsun kanssa pitkällä lenkillä ja kuunneltiin kesä-musaa :) fiilis oli ihQ aurinko paistoi, linnut lauleskeli puissa, ruohikko alkoi paljastua lumen alta ja kuiva tien pinta oli sanoin kuvaamattoman kaunis näky <3 maattiin sillan alla ottaen aurinkoa ja käväistiin starkissa.
starkista löytyi jotain suurta ja mahtavaa. sattumalta pois lähtiessä osui silmään TUNNELMA-TULI eli eräänlainen jätkänkynttilä. ja lähti eurolla! täysin tietämättöminä mahdollisista käyttötarkoituksista kannoimme tämän heräteostoksen kotiin. no. illalla päätimme KUUMAN kaakaon kanssa lähdimme vaeltamaan kohti mankkaanpuron koulua. sopivan leiriytymispaikan löydyttyä viritimme tulen ja keräännyimme tunnelmallisen tulemme ympärille nauttimaan illasta.

tämä kaikki siis eilen.

tänään uudelleen suoritetun kävelylenkin jälkeen tuli niin ikävä kultaa pitkän talven jälkeen että oli pakko päästä lenkille, testailemaan samalla uusia varusteita (kuten lyhyitä trikoita), jotka yllättäen riittivätkin tuomaan tarpeeksi lämpöä. renkaat olivat jokseenkin tyhjässä kunnossa, mutta seuraavalle lenkille pumpataan sitten.
tästä se (pyöräilykausi) lähtee!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.