IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

LeivoskeluaKeskiviikko 31.10.2012 21:19

Joulureseptit ollu kovassa testauksessa nyt parin vapaapäivän aikaan ja voi moro miten hyviä on! Pakko lykätä noita porukoille ja muille syötäväksi etten yksin napostele kaikkia. On nimittäin sen verran helvetin hyviä, et oon jouluun mennessä elefanttiakin isompi, jos pistän kaikki omaan suuhun :D

Tänään testauksessa siis lakritsifudge (minttusuklaafudgea testasin jo pari viikkoa sitten, NAM) ja itseleipomastani voitaikinasta tehdyt joulutortut.

Fudge oli ihan huippua, vaikka ihan Kick-patukoiden vähyydestä johtuen lakritsin maku ei ollu kauheen voimakas, ennemminkin vivahdus. Ens kerralla kokeilen turkinpippureilla..

Voitaikinaa oon tehnyt muutama vuosi sitten aiemminkin kotosalla. Sillon lopputulos oli kaikkea muuta kuin lehtevä, mutta tällä kertaa onnistuin ihan täydellisesti! Eikä sen teko oikeasti ollu edes vaikeaa tai mitenkään hermoja raastavaa. Edellisellä kerralla homma taisi kaatua siihen, ettei voita saanut tarpeeksi ohuina siivuina taikinan väliin -> kauliminen oli yhtä painajaista. Teille tiedoksi, jotka voitaikinaa lähdette myös kokeilemaan itse: juustohöylällä saa voin sopiviksi siivuiksi :)

Hyvästi vaan kaupan kuivakkaat kökkötuotteet, tämä täti pistää jauhot pölisemään ja tekee nämä herkut ihan omin kätösin alusta alkaen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.