IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Pari viikkoa sitten:Maanantai 17.12.2007 14:35

Sunnuntai
02.12.2007, on the road

The new era!
Tasta alkaa uusi aikakausi. Puolen tunnin paasta olen Cairnsissa ja voin tehda just sita mita haluan. Shlomi, Gal ja Katrin jatkaa matkaa Cape Tribulationiin ja mina jaan omilleni. Soitin tosin asken Riikalle joka oli meidan mangoporukassa pari viikkoa ja kavi ilmi etta sekin on Cairnsissa, loistavaa! En ole aivan taysin ypoyksin :)
Aikaisemmin lahes kaikki joet joiden ohi ajettiin oli rutikuivia kuoppia, viimeset 2 tuntia joet on ilosesti virranneet ja ihmiset molski niissa naamat hymyssa. Punaiset eramaat kitukasvusine pusikoineen on vaihtuneet vihreiksi metsiksi ja vuorijonoiksi ja mua jannittaa perillepaasy niin etta tippuu ninjatossut jalasta. Edes ajatus siita etta joka ikinen sekunti ajaudun kauemmaksi Riinasta ja Ullasta ei voi nyt masentaa mua. Ollin sanoja lainaten: The world is my oyster! Mulla on uusi motto: "Mina menen".
Because I can.

Maanantai
03.12.2007, Cairns

Taalla ollaan! Maksoin itteni Shenannigans hostelliin seitsemaksi yoksi ja sain kahdeksannen kaupan paalle, joten yhden yon hinnaksi tulee 15,75 dollaria, kun muissa paikoissa hinta oli kahdenkympin ylapuolella. Hieno diili! Kavin eilen tepastelemassa kaupungilla ja eksyin koko ajan. Oon unohtanut paljon ja taalla on remontoitu oikein urakalla, ihanku olis ihan vieraassa kaupungissa!
Tanaan lounastin italialaisessa pastapaikassa Riikan kanssa, sitten tormasin kadulla saksalaisiin poikiin jotka kans oli meidan farmilla yhden paivan toissa ja ne opasti mut noutamaan yhesta matkatoimistopaikasta Peter Pan- rannekkeen, jolla saa ilmasen ravintolasafkan joka paiva, sweet!
Ja ne sano etta voisin ehka muuttaa niiden kamppikseksi ja maksasin puolet vahemman kuin mita nyt hostellissa + saisin oman huoneen! Mun nykysessa huoneessa on 8 sankya joissa bunkkaa englantilainen Ed, saksalainen ihana pariskunta joiden nimia en kylla muista ja japanilainen Ritsuko-tipu, lisaa on tulossa...
Hoh niin ja taalla on baari jossa on Goldfish race ja wet t-shirt kisa samana iltana! Kaloja on tarjolla eri maista ja niilla on hassut nimet, esim The Raging Dyke Of Holland, George W. Fish... Miksei tallasta oo Suomessa?? Ihan sikapaljon ohjelmaa joka suunnassa joka ilta! Party on!

Maanantai
10.12.2007, Shenannigans backpackers

Viikko on kulunut nopeasti bileissa ja tuyonhaussa. Huomenna mulla on tyoharjottelu neljalta Esplanadin kahvilassa, toivottavasti menee hyvin, koska mua on alkanut jo rankasti vituttamaan taa tyhjanpanttina norkoileminen. Ja pelkaan et multa loppuu valuutat kesken :(((
Oon antanut mun CV:n (ja yrittanyt tarjota sita) yli pariinkymmeneen paikkaan ja epaonnistuminen on vasyttavaa.
Ruuanlaitto yhdelle hengelle on osoittautunut hankalammaksi kuin odotin: tuntuu jotenkin turhalta rakennella mitaan herkullista ja ihanaa kun ei ole ketaan kenen kanssa sita jakaa enka ma sitapaitsi osaa kokata pienia annoksia kun oon tallanen "suurtalouskokki"..
Shlomi, Gal ja Katrin tuli viettamaan viikonloppua tanne kaupunkiin ja kun ne eilen lopullisesti lahti niin ma sain ihan kauhean paniikkikohtauksen ja mun hostellin vastaanottovirkailija tuli halaamaan mua (!). Ihana viiskymppinen mamma! Se piti mulle kannustuspuheen ja vakuutteli etta "Kylla sa varmasti loydat duunia, ei mitaan hataa!" Se on mulle niinkuin kummitati :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.