IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Vitsi mitka fiilikset!Lauantai 22.12.2007 08:30

Vaikka inhoonkin joulua niin jotenkin silti on hyva olla.
Oon yrittany etsiskella huonetta/kamppaa johon muuttaa ettei tarttis maksaa kalliista hostellista ja kavin toissapaivana jopa kattomassa paria luukkua, mutta ne oli _aivan hirveita_. Miten kukaan voi asua missaan ilman ilmastointia kun on jatkuvasti 30 astetta lamminta? No way, vaikka suht halpa olikin (140 dollaria per viikko kahdelta hengelta). Menin sit takas hostellille ja maksoin itelleni uuden viikon luksusta.
Sen jalkeen rupes tietysti satelee tarjouksia: Huone kahdelle 25 dollaria per viikko per hlo. WHAT?? Hostelliviikko on 126 dollaria! Perkele! :DD
Oon vihdoinkin tutustunut mun hostelliveljiin ja -siskoihin! Ne on alkaneet puhua mulle!!! Ja tanaan ne pitaa boolibileet meidan massiivisella verannalla, jokainen laittaa 20 $ pottiin ja tehaan kunnon joulupunssit, sweeeet! Ja mun uus duunikaveri sielta sademetsan vuorelta kutsu mut ja Riikan cocktailkemuihin ensiviikonloppuna! Uaah! :D
Eilen olin toissa koripallo-ottelussa baaripirkkona. Oli ihan hirmusen kivaa, aika kiisi ku salama eika rahantuloa voi estaa. Vitsi ne pelaajat oli isoja, en oo ikina nahny niin montaa jattilaista samassa huoneessa.
Se intialainen ravintola jossa teen iltatoita on muuten aivan kamala, ei yhtaan mun tyylinen paikka. Pomot on tylyja ja ne kiukuttelee tyontekijoille, maksaa olematonta palkkaa ilman lisia ja sano et jos viikonloppusin peruspalkka (joka on takuulla alle lainmukasen minimin) ei kelpaa niin ei tarvi tulla duuniin.. huhhuh. En kyl oo jaamassa tonne.
Oltiin tossa reilu viikko sitten kayty Riikan kanssa meksikolaisessa raflassa illallistamassa ja sen mestan pomo mainitsi etta se tarvii joulun jalkeen tarjoilijan ja otti meidan cv:t talteen ihan varmuuden vuoksi. Tanaan satuin kavelee siita ohi ni se huikkas mut sisaan ja pyys viela kerran mun numeroa!! Ehka kohta voin heiluttaa moimoi intialaisille orjapiiskureille, yess!
Mutta nyt pitaa menna valmistautumaan kuukauden kovimpiin pirskeisiin: tonight we're going BLIND! xD
Ciao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.