IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Narrasin vaan!Tiistai 20.05.2008 15:03

Toissapaivanahan ma vasta matkaan lahdin kun oli niin kovin paljon komplikaatioita Airliesta irtautumisen kanssa.
Eka kyyti jonka Boweniin joskus viimeviikolla hommasin peruuntu koska kuskilla oli kiire enka ma ollu pakannu kun en nyyhkyttamiseltani kerinnyt. Ja mun piti joka ilta pelata x-boxia naapurissa, ni en vaa ehtiny :)
Toka auto ku tuli mua noutaa ni saatiin todeta et yks renkaista on niin sapaleina ettei se selvia Boweniin asti.. Jotenkin ihmeen kaupalla sain kikkailtua itelleni kolmannen kyydin (ja hei: kolmas kerta toden sanoo, eiko?), roudasin kaikki mun 8 nyyttia tienristeykseen mista tan yhen sankarin oli maara mut poimia kyytiin VIIDELTA AAMULLA, varisin kylmassa reilut puol tuntia eika se saamarin satiainen koskaan ilmaantunut paikalle, ei myoskaan vastannu puhelimeen. Jos ma joku paiva siihen kaveriin viela tormaan ni ne on _sen_ nyytit jotka halaa asfalttia eika mun.
Raahasin rojut takasin kampille, sain kuulla ettei mulle enaa ole duunia Bowenissa, asumispaikasta puhumattakaan, joten paatin omistaa loppuviikon itsesaalille ja oluenjuonnille. Sepas sujuikin paljon helpommin kun Airliesta lahteminen, polvet on ruvella enka oo ihan varma missa oon ollu.. Tota en tee uudestaan. Tuli niin paljon hirveempi olo kuin mita oli ennen kupin kallistamista et lopputulos oli se etta vapisin yksin himassa ja pelkasin et joku tuijottaa mua mun verhottomista ikkunoista..
Eika tilannetta yhtaan jeesannu se etta juuri sina paivana joku friikki alko soittelee mulle salaisesta numerosta sangen arkaluontoisia puheluita joiden aikana en kuullut sen sanovan mitaan muuta kuin "Aaah aah aaaah AAH AAH AAANNNGGGH!" kun taustalta kuulu raivokas tumputus :(((
Kolme kertaa paivassa. Sit oli muutama paiva valia ja tanaan se soitti taas. Vihtu, onneks en oo enaa Airliessa, pelkasin et mulla on joku hullu seurailija joka tietaa missa ma asun. En uskaltanu ees tupakalle menna ku pelotti et joku hyokkaa kimppuun!
Paatin sitten etta ok, hitot Bowenista, mulla on ovet auki ihan minne ma haluan ja hain matkatoimistosta backpackerioppaan josta selvisi etta Bundabergissa olis aika todennakosesti hyvannakonen farmityotilanne. Tuhersin uudet laput ilmotustauluille ja jain peukut pystyssa oottaa pelastavaa puhelua, joka yllattaen tuli 14h kuluttua ilmotusten ripustamisesta. Pakkasin kamat taas kerran, hyvastelin koiran ja kisun, kavin tihrustamassa viela muutaman kyyneleen toissa seka naapurissa ja hyppasin tan Miken kyytiin (aiti hei, silla ON ajokortti! ei mitaan hataa!).
Oli muuten ihan kiva autokin, 1000 kilsaa vasta ajettu, uus ja kiiltava Holden eika ees haissu pahalle.
Ajettiin Mackayhin jossa yovyttiin Geckos Rest-backpackersissa missa saatiin alennusta valayttamalla hymyt :D
Eilen saavuttiin illalla viimein tanne Bundabergiin ja tapahtu se mita olin vahan pelanny..
Kun joku antaa teille vinkin "Varaa hostellipaikkasi ENNEN saapumista" niin alkaa hyvat ihmiset vaan sanoko "joopajoo" olettaen etta "Aina jonnekki yks Suska mahtuu". Kun se ei vaan aina toimi niin.
Paadyttiin sit Matilda-nimiseen motelliin yoks kattoo kaapeliteeveeta kun ei ollu backpackerseissa tilaa.. Lompakko inahti aika ujosti.
Tanaan aamulla Mike lahti jatkaa matkaansa Sunshine Coastille ja ma keplottelin itteni kaupungin kiitetyimpaan hostelliin jota kaikki mulle on suositelleet ja naa ihanat hostelli-ihmiset hoitaa mut toihinkin. Jos lykastaa ni alotan kurkunpoiminnan huomisaamuna!
Tassa nyt oli millimurto-osa siita kaikesta mita mulle on vajaassa viikossa tapahtunut. Talla puolella palloa on ollu kyl semmonen draamaviikko ettei oo tosikaan...
Bundaberg vaikuttaa oikein kivalta tahan mennessa, paitsi et ilma on paljon viileempi ku tuol ylhaalla, yolla vaan 9 astetta, yooook! Pitaa kayda ostaa hattu ja hanskat.
Nih. Toivottakaas nyt mulle hirveesti onnea ekaan tyopaivaan et saan ne vakuutettua pitamaan mut siella toissa ni musta tulee rahakas ja onnellinen ja voin ostaa pitkat housut kun taalla ei naissa hamosissa parjaa. Kiitsa! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.