IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Taas oon Mackayssa!Tiistai 10.06.2008 12:05

Taalla me pysahdyttiin Miken kanssa nukkumassa kun oltiin ajamassa Airliesta Bundabergiin. Hassua nahda samat maisemat uudestaan... Sain Kennylle hoidettua duunia tuolta meijan tivolista ja yritin saada sen suostuteltua lahtemaan meidan mukaan, mut sit se ressukka pidatettiin sina paivana kun show lahti Yeppoonista ni se jai sit sinne. Pikku hoppana oli jotenkin unohtanut menna oikeuteen joskus viimevuonna ni nyt se sai siita opetuksen. Miehet..
Mua on alkanu kypsyttaa jo taa tivolielama. Kavi ilmi etta reilu enemmisto mun duunikavereista on rikollisia jotka on tutustuneet vankiloihin ja joilla on suuria vaikeuksia pysya edes puoliksi selvinpain duuniajalla. Viikonloppuna tutustuin mm. heppuun jonka nimi on Dad. Dad oli tehnyt 7 aseellista ryostoa ennen tata tivoliduunia.
Ja mun nykynen naapuri oli ollu vankilassa tapon yrityksesta HIILIHANGOLLA eika mun rekan ovi mee lukkoon. Eilen se tuli kourimaan mua ni jouduin napauttaa sita nyrkilla paahan, eipahan koskenu enaa :)
Yeppoonissa mun naapurissa asu bongia imeva klovni jolla ei ollu hampaita.
Toissapaivana yks mun kollegoista hakattiin sairaalakuntoon ja viimeyona mun kaveri, verinen Marky raahautui keskella yota mun rekalle hakee apua kun jotkut oli senkin pahoinpidellyt ilman patevaa syyta.
Mika naita ihmisia vaivaa? Mun ois vissiin parasta haipya taalta aika pian. Taidanpa jaada kyydista seuraavalla stopilla Proserpinessa ja meen takasin Airlieen missa on ainoastaan mukavia ihmisia, mut siihenkin on viela yli viikko aikaa. Toivotaan nyt etta saastyn noiden sekoiluilta viela sen verran etta paasen ehjana taalta pois..
Pelottaa vahasen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.