IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Ei jumankaude..Torstai 12.06.2008 05:14

Siis noi dorkat ihan oikeesti pystyttaa isoja hengenvaarallisia tivolilaitteita kannissa, darrassa ja pilvessa. Eilen kattelin ku pojat koeajo Hangover- nimista laitetta sen pystytyksen jalkeen. Kone porahti kayntiin, pyoraytti "asiakaspaikat" korkeuksiin ja alas tippu yks lampuista. Siristelin siina silmia ja ihmettelin ku teksti laitteen kyljessa naytti oudolta: "HangovRE" Ne pällit oli ruuvannu kirjaimet kii istuimien reunaan vaarassa jarjestyksessa. Mikakohan muu viela vois menna vikaan? Turvavyot?
En taida astua ton vekottimen kyytiin enaa..
Rekassa asuminen tekee elamasta arvaamatonta. Toisinaan koti katoaa mun ollessa poissa, valilla heraan mun omasta sangysta, avaan oven ja oon jossain ihan uusilla hoodeilla. Tanaan herasin joskus sianpiereman aikaan (ennen kaheksaa, kiitti vaan..) siihen ku pomo meinas tulla oven lapi ja ilmotti etta "Nyt ulos Suska, ja keraa kaikki kamas mita tarviit tanaan, rekka lahtee moikkaa mekaanikkoa nyt enka tiia millon tulee takasin." Jaaha.
Ni ma nyt pyorin ympari Mackayta aamutuimaan eka oo mitaan tekemista enka tiia millon paasen kotiin. Tai millon koti paasee mun luo. Toivottavasti mun ruuat ei mee pilalle siella jaakaapissa ilman sahkoa (mun suurimpana huolenaiheena safkalaatikon vointi, ohhoh..).
Mun pomo on vahan polkky. Puhuu muista tyontekijoista mulle pahaa niiden selkien takana. Se meinaa antaa potkut parille mun kaverille ja on vihjannu mua siita ja sano ettei oo yleista tietoa. Mitakohan se sit puhuu musta kun ma en oo paikalla? Ei hyva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.