IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Sukulaistapaaminen osa 1Maanantai 22.12.2008 12:16

Ajettiin sinne Rainbow bayhin tanaan ja mut tutustutettiin Deanin Craig-setaan ja sen mukuloihin, eli Deanin serkkuihin. Just kun ma luulin etta ollaan lahdossa kavi ilmi etta mennaan viela moikkaamaan isovanhempia kanssa. Mummu otti mua kasista kiinni, katsoi syvalle silmiin ja sanoi "Welcome to the family" :O
Huh :D En ma sit viittiny alkaa mitaan siina kahdeksankytvuotiaalle oikomaan etta ei tassa minkaan janiksen selassa olla kun toinen naytti olevan niin innoissaan..
Matkalla takaisin Pacific Highwaylla kavi sellanen janna juttu etta bongattiin moottoritiella meidan edesta iso valkonen karavaani ja veikkailtiin etta toi on varmaan karnevaaliporukkaa. Ajettiin vierelle ja hoplaa: Mun ex-pomohan se siina ajeli :D Roikuin ulos ikkunasta heilutellen suomenlippua hilliton virne naamalla ja vaihdettiin pari sanaa siina tuulessa. Tallasta voi tapahtua vaan taalla!
Torstaina tapaan loput suvusta.. jannittaa.
Taidetaan jaada tan Roope Sedan luo vahan pidemmaksi aikaa, kun se nayttaa pitavan meidan seurasta ja meille sopii taa mesta kun on niin hyvat kulkuyhteydet joka suuntaan.
Huomenna Nimbiniin! Jos ei sada...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.