IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Takaisin kurssissa!Lauantai 11.04.2009 22:48

Paasiainen tuli sateen saattelemana ja porukkaa porraa joka kulmalla, duunia riittaa niin paljon kun jaksaa tehda kun muu jengi on lomilla, asiaa! :) Itsehan olen saanut tasan tarpeekseni turhanpanttina heilumisesta ja teen kaikki tunnit mita mulle vaan tarjotaan..
Asuttiin 2 viikkoa Wanderers Resortissa kylan keskustassa ilman hellaa tai uunia, retkikeittimella kokattiin ja telkkarista nakyi 1 kanava, isoja hamahakkeja nurkissa. 1 huone ja kylppari, halleluja.
Puolet valokatkaisimista ei tuottaneet minkaansortin muutosta huoneen valaistukseen ja kun ratisevan telkkarin napsauttaa paalle huomattiin etta puolet ruudusta tayttaa mustalla tussilla rustattu teksti jota ei naa telkun ollessa poissa paalta: "Welcome to the bedbug hotel where nothing works". Vessan vesi nousi valilla halyyttavan korkeelle, pelkasin koko ajan etta se alkaa tulvia :D:D
Ja meidan ikkunassa oli anorektikon mentava halkeama. Bonuksena ymparivuorokautinen musiikki joka tuli 15 m paassa sijaitsevalta uima-altaalta, minka kaijuttimia ei koskaan sammuteta. Siis ollenkaan. Saatiin kuulla energyhitteja aamusta iltaan... "jes". "Onneksi" 50 metrin paassa sykkivista yokerhoista tuli kovempaa bassoa kello 22-05 valilla niin saatiin vahan vaihtelua.
Mutta nyt... :)
Asutaan upouudessa kodinkoneilla taytetyssa omakotitalossa Cannonvalessa, 7 min ajomatkan paassa Airlie Beachin keskustasta ja maksetaan vuokraa noin 430euroa kuussa HAHAA!
Merinakoala keittiosta ja olkkarista ja valtavalta kalustetulta verannalta.
Siella ne veneet ja saaret killuu, nii.
Olin kavellyt tan asuinalueen lapi viimevuonna (kankkusessa hortoilin aamutuimaan tietani kotiin niista uima-allas-kartanobileista joista kirjoitin -08, hihhi) mietiskellen etta "Voiku olis ihana asuu taalla" kun kaikkien pihat oli juuri somisettu ja kaikki (omakoti)talot upouusia. Muistutti taydellisyydellaan jotain simulaatiota kun kaikki oli niin tiptop... (Wisteria Lane!)
Ja nyt taa on meidan koti! Kiva! :D
Meidan Holdenin ikkunassa on ollut teksti "4 sale" pari viikkoa ja nyt tuli tarpeeksi hyva tarjous: Auto lahtee tiistaina uuteen kotiin ja me kaytetaan rahat meidan pakun kunnostamiseen ja myydaan se sitten kun aika on kypsa. Itsehan maksettiin tosiaan $50 koko pakusta, jonka lattialta loyty viela kelpo Nokia latureineen (kiitos!) ja kaikenlaista muuta rojua seka aarteita.
Mainitsinko jo etta me asutaan 8 minuutin kavelymatkan paassa Cento Shopping Centresta JA kirjastosta seka bussipysakista? HAA! Parkettilattiat, ilmastointi, kattotuulettimet, suihkun seinaan on upotettu sileita luonnonkivia, keittiosta loytyy vaikka mita katevaa, meidan aurinkonurkkahuoneessa istuu asiallinen parisanky, olkkarissa telkkari useine kanavineen ja nahkaiset nojatuolit joita voi saataa kuin mitakin Hästensejä!! Kaikki sisaltyy vuokraan :D
2 viikkoa piti maksaa etukateen, voivoi! xD
Ja meilla on pyykinpesukone seka kuivausrumpukin! Siis ihan kaikki mita voi vaatimaton Euroopan tipu haluta. Molemmat autot mahtuu automaattiovilla siunattuun autotalliin alakerrassa, eipahan tuu valituksia enaa yheltakaan "alakerran valittajaltakaan", kun ei meidan alla asu ketaan. Eika ylapuolellakaan. (Outo tila kerrostalon kasvatille)
Ainut juttu vaan etta taa veijari-Jacko, viiskymppinen ikiliikkuja joka jakaa talon meidan kanssa alkoi vaikuttaa liian humpulta jo alusta asti. Kaikkiko taalla ryyppaa aamusta iltaan, vai saanko MA aina naa erikoistapaukset? Torstaina kun meilla oli Deanin kanssa vuosipaiva ja tultiin kotiin "juhlaillalliselta" ravintolasta ma sain ilmeisesti myrkytyksen raflan ruuasta ja oksentelin menemaan ja voin pahoin koko illan. "No oli vahan vanhoja papuja" myonsivat myohemmin. Bastards!
Ja arvatkaas mita sitten viela? Saatiin yllatysvieraita jotka sai mut vaan huonovointisemmaksi! Uskokaa tai alkaa, mutta sielta ne vaan sipsutti sisaan Jackon saattelemina:
Juoppo-Darren, meidan ex-vuokraemanta Dee ja sen miesystava Jay. Ma ihan hetken luulin etta ne oli kaikki huurupaissaan tulossa pieksemaan meita (On ollu meinaa aika viileet valit naa kolme viikkoa), mut ne vaan halusi juoda kaljaa meidan verannalla. Molyapinat...
Ei mennyt ihan nappiin toi paiva. Mieskin lahti typeranmittaiseen tyovuoroon (21-00) "Playboy Mansion Partyyn" baarimikoksi (Topless tarjoilijoita, strippareita, lasershow, paras puku palkitaan..) jonka jalkeen se urpoli huolella raahatessani sita vakisin himaan aamuyolla kolmelta kun sita vielakin janotti. Kypsytti huolella.
Ennen tata koko roskaa ma jouduin olee toissa 3 tuntia pidempaan kuin mita oli sovittu ja missasin mun kampaaja-ajan sen takia. Tyhmat! Ni kuvitelkaa mika paiva! Happy anniversary!
Ja eilen meilla piti olla Paasiaisbileet meidan verannalla, livemuusikkoja oli tulossa ja yli 40 kutsuttu.. Kukaan ei tullu! Yks soitti ja sano ettei tuu :D Siis mita? :D Tapahtuuko tallasta edes ikina? Toisaalta taivaalta tuli vetta aamusta iltaan.
Jacko toi tanne eilen miehen ja sanoi etta tama tassa on Bob. Ma luulin etta se tuli vaan kaljalle Jackon kanssa, mutta kun Jacko lahti taas baariin (se on tuskin koskaan himassa, aika ideaali! Useimmiten se on baarissa tai putkassa) tutiseva Bob jai istumaan verannalle. Se istui siella yksin pimeassa tosi pitkaan ja ma jotenkin oletin etta kylla se kohta huomaa etta Jacko lahti jo ja monkisi kotiinsa, mutta ei, ujosti se avasi oven, tuli sisaan, toivotti kohteliaasti meille hyvaa yota ja kapertyi ylimaaraisen kalustamattoman huoneemme lattialle. Aamulla mulle selvisi etta se muutti tanne. Silla ei ole kuin paperisalkku ja pieni muovipussillinen tavaroita, nyt se ettii toita.
Hyvaa paasiaista kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.