IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Mut on varmaan kirottu.Torstai 11.06.2009 12:34

Okei, alotetaan kivoista jutuista:
Viimelauantaina kylaan saapui show, josta on kaynyt puhetta kaduilla jo viikkokausia: upea Divalicious-muotinaytos ja 3 bandia, mm. kansainvalisesti tunnustettu AC/DC-coverbandi Acca/Dacca! $40 inee, mut PAKKO PAASTA.
NOH, mina pyysin toista vapaaksi tan kyseisen illan jo kolme viikkoa etuajassa ja ne sano joo. Ja pisti mulle tyovuoron just sille illalle...
Ystavani Rhea sattui voittamaan kilpailun, jonka ansiosta lauantaina mun ja Rhean kauloissa roikkuivat VIPPILIPUT, joissa seisoi "Access All Areas", saatiin ilmaset juomat ja yo hotellisviitissa valkosten pyyhkeiden ja plasmatelkkujen keskella. PHAAH!!! Ihan kiva :)
Kavi varmaan selvaks etta rimpuilin irti siita tyovuorosta.. Ja nyt karsitaan.
Nappasin nimittain ilmeisesti jotain popoja sielta bileista, nyt on silmatulehdus ja joku angiinan kaltainen tappajatauti joka meinas rajayttaa mun nupin sunnuntaista tiistaihin. Saikkua tahan asti koko viikon! Huomenna taas sorvin aareen. Kavin tyrkyttamassa itteani toissa just asken, mut ei ne tarvinnut mun apua.
Nyt on kuitenkin silman turvotus laskenut ANTIBIOOTTItipoilla ja pystyn taas nielemaan ruokaa itkematta kun puolet mun toisista ANTIBIOOTEISTA on menny alas. On se kumma, et aina kun mulla on asiaa laakariin ni ne vaan syottaa mulle antibiootteja. Ikaanku muhun tarttuis vaan sekopaiset virukset jotka ei lahde millaan muulla pois. Vaihdoin laakariakin jo pari kertaa, mut taa kolmas tohtori rakastaa antibiootteja yhta paljon kuin ne 2 edellistakin. Kun kuurit on syoty/tiputeltu silmaan oon sisaistanyt kokonaisuudessaan valehtelematta 8-9 antibioottikuuria taman vuoden aikana, eika me olla kuin vasta puolivalissa..
Ei ihmekaan et tuun koko ajan kipeaksi ennenku edellinen tauti edes hellittaa kun noi on tappaneet mun koko immuunisysteemin saatana.
Kavin eilen terveysostoksilla: vitamiinimehuja ja -jugurttia (loysin jugurtin jossa on 10 hedelmaa ja 10 vitamiinia ja ABC-bakteereja!), roppakaupalla hedelmia ja vihanneksia. Kylla koha nailla lahtee! Ja oon alkanut istumaan auringossa reilut puolisen tuntia paivassa saadakseni B:ta ja etten olis niin kalpea. Tapasin Suomalaisen tyton pari viikkoa sitten, ihana Pia antoi mulle suomenkielisen Bridget Jonesin paivakirjan :) Menee suntanningit sukkelammin tan kanssa, kiitos Pia! :)
Ainiin hei! Musta tuntuu et oon lihonu kilon! Jee! Oon vaan nukkunu ja vakisinsyony kolme paivaa putkeen himassa leffoja katellen. Alko arsyttaa kun kaikki jotka pysahtyy sanomaan mulle moi kadulla aina ottaa puheeksi etta "syotko sa ollenkaan?ikina?"
KYLLA MA SYON PERKELE (ja ihan mita ikina mieli tekeekin vielapa!) mutku muhun ei vaan tartu rasvat niinku ennen. En oo ollu nain laiha sitten ylaasteen (vai ala?), mut mun mielesta naytan viela ihan hyvalta. On vaan uhrattava taas rahaa shoppailuun kun kaikki kuteet roikkuu mun paalla. Kiristin housut ponnarilla vyotaron ymparilta ettei tipu...
Ma lahen nyt ottamaan selvaa josko Peter voisi tehda mulle lisaa sita Reikia et voisin taas hengittaa.
P.S. Mullon rusketus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.