IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Huh helletta!Torstai 12.11.2009 17:29

Kaikki Airlie Beachilla yritti mulle uskotella etta Brisbanessa ja Melbournessa on pirun kylma tahan aikaan vuodesta.
HOPO HOPO sanon mina. Ne vaan yritti saada mut jaamaan pidemmaksi aikaa :) Plus kolmenkympin hujakoilla on oltu paivittain taalla Brissyssa ja hiki virtaa! Oon nyt hengaillu taalla jo 2 viikkoa yrittaen metsastaa halpaa lentolippua Melbourneen missa mua pitais oottaa uusi tyo italialaisessa ravintolassa, mut lippujen hinnat ovat olleet niin kovin suolaset ettei paljoo huvittanu varailla mitaan lentoa, joten oon vaan chillaillut taalla uima-altaan reunalla syoden jatskia ja mansikoita, viinia sippaillen ja odotellut etta joku tulis viemaan mut pois.
Odottavan aika ei aina ole pitka: Tanaan paivalehtea selaillessani honasin etta eras Jason -joka kavi esiintymassa mun ex-duunipaikalla Airliessa tiheaan tahtiin- musisoi taalla Brissyssa sunnuntaina! Naputin herralle oitis tekstiviestia udellen josko sen pakussa olis tilaa yhdelle blondille ja asiahan on nyt niin etta mina ja Jason lahdetaan roadtripille kohti Melbournea sunnuntaina sen keikan jalkeen! JEE! Hieno homma, tasta tulee hauska reissu ja oon takuulla turvassakin, ollaanhan me tunnettu jo lahes pari vuotta. Nou hata ja Hakuna matata.
Eika taa ollut paivan ainoa ilouutinen.. Sain kans viestin mun leikki-iskalta Alilta joka ilmoitti maksavansa mun lennot Airlie Beachille ja takasin kuukauden paasta yhta hyvantekevaisyys-moottoripyorakiertuetta varten jolla kerataan vahaosaisille lapsille lahjoja. Kiva seta! Mulla olikin jo aika ikava kakspyorasia :) JA PAASEN MOIKKAA KAIKKIA AIRLIEEN VIIKONLOPUKSI! JIPPIIIIII!!!! En kerro kenellekkaan et oon tulossa, putkahdan vaan paikalle ja sanon MOI! Tiedossa siis aika nakemisen arvosia ilmeita, hehe. Ainiin, luontouutiset kanssa: bongasin taas opossumin! Ja keittiossa oli vartti sitten helevetin iso rotta.
Niin.. Mulla oli varmasti muutakin asiaa, mutta en nyt muista mita se oli. Ainiin: Oon ruskee ku rusina! HAHAA! Suskanini kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.